- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azokban az esetekben többet fog gyorsulni az AMD, ahol most CPU-limit van. A tesztoldalak méréseiben ez azért ritka.
Másrészt valóban jó dolog, hogy ettől az irdatlan nagy mesterséges szűk keresztmetszettől megszabadulunk. Ennek annyi a következménye, hogy a nagyobb számú objektum (és várhatóan nagyobb számú háromszög) majd a GPU-n belül fog újabb szűk keresztmetszetet kreálni - egyes kártyák esetében akár már az ütemezőben is, az újabbaknál valószínűleg az ALU-k átbocsátási sebességében. Sőt, az sem kizárt, hogy az eddig bőven elegendő textúrázókapacitás is kevés lesz itt-ott
Miután ezek a faktorok architektúráról architektúrára változnak, a javulás mértéke sokban fog függeni attól, hogy a fejlesztő melyik erőforrást igyekszik majd jobban kímélni.
A GCN kártyáknak valóban van esélye a nagyobb gyorsulásra (legalábbis 1.1-től felfelé), de teljesen más okokból. -
Peat;)
veterán
Ebben a mondatban sok logikát én nem látok
mindig lehet valamire jobban optimalizálni és ezentúl is biztos vagyok benne hogy meglesz az AMD és nvidia szerepe ebben, ez a directx12 meg vulkan nagyon túl van misztifikálva. Én azt látom hogy a hardware adott az új konzolokban és előrevetíti azt ami elérhető lenne a legoptimálisabb esetben pc-n. Nem azt mondom hogy nem szépek a játékok, de forradalmat sem látok ott.
Igazából az igénnyel sem vagyok tisztában már, ki mit vár. A mai topjátékok, pláne ha optimalizáltak akkor bitang szépek. Ezek a rajzolási parancs dolgok...hát nem tudom, máig a dying light vagy mi jut róla eszembe, ahol megkapta a pc a magáét hogy az elavult api miatt rossz. Aztán kiderült hogy konzolon minimumon van a látótávolság
.
A directx 12 pont olyan lépés lesz mint a korábbi directx-ek, szerintem.
Tovább szépülnek a játékok, de nem ingyen. Aki azt hiszi hogy egy mostani középkategóriás, vagy régebbi erős vga hirtelen meglódul és nem kell lecserélni az picit gondolkodjon már a vga gyártó szemével hogy az miért is lenne jó. Megoldják hogy új vga-t vegyen mindenki, e miatt felesleges aggódni.
-
pkornel
aktív tag
Mint ha régebben lett volna valami demo amiben a 290x és 780ti hasonlították volna össze dx12-ben. És ott a 290x min fps száma növekedte a legjobban ha jól emlékszem de a 780ti-nél is volt gyorsulás de ott tényleg nem volt akkora, viszont 780ti-n alapból több volt az fps.
-
SylverR
senior tag
Szerintem erre az AMD a Titan miatt lett rákényszerítve. Meg amiatt, hogy a 20 nano nem vált be. Hiszen lássuk be, nem dúskálnak a pénzben. Majd meglátjuk, de szerintem is teljes szett fog érkezni, vadiúj dolgokkal. Szerintem az se kizárt, hogy HBM-et kap mind. (1 réteg a 460-on) Persze tévedhetek, de remélem nem.
-
stratova
veterán
Érdekes a jövőkép és bár tesztek nélkül kissé hihetetlen, de nagyon szimpatikus a Nano.
A mostani 90 alatti 300-asok az OEM konfigurációt másolják, így érdekes módon egyiknél sem a teljes értékű lapka debütált.
Azaz még hiányzik a 32 CU-s (2048:128:32?) R9 380X (thx to Apple), 20 CU-s (1280:80:32) R7 370X [R9 270X/HD 7870] és 14 CU-s 896:56:16 R7 360X [R9 260X/HD 7790 OC].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- EA Sports WRC '23
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest