- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sven.molko
csendes tag
Vicces ez az ezer sebből vérző fröcsögés, ötletem sincs mi válthat ki egy emberből ilyet:
"WP kinézete ronda" - Azt, hogy a dizájn nagyon rendben van, ezt még azok is elszokták ismerni, akik nem használnak WP-t. A WP egyértelműen a dizájnban a legerősebb. Letisztult, szép, teljesen testreszabható kinézet, teljesen a jövőt idézi. Nézz sci-fiket, vagy stockphotokat a témában. Mit látsz? Androidos ikonokat amik már 20 éve is pont így néztek ki, vagy minimalista, funkcionális áttetsző csempéket? (Négyzetes vagy sokszög a leggyakoribb.)"Logikája értelmezhetetlen" - Komolyan olyan mintha rossz topikba írtál volna. Legalább annyira erős felépítésében, mint dizájnban. Minden eszközön ugyanaz a menürendszer (hallod android?), gyorsan, praktikusan, nagyon rövid "kattintásszámmal" elérhetően. Nincs gondolkodás, hogy na vajon ez meg az hol lehet. Adja magát, a minimalista ikonok pláne segítenek a menüpontok mellett.
Az appkínálat felroható ugyan, bár úgy igazán sosem éreztem hiányát semminek: ingyenes brutális játékok is vannak rá, banki alkalmazások stb. Ha egy cég adott magára, akkor az appját megírta minden platformra. Elég sokaknak sikerült ezt az igényeségi szintet megütni egyébként.
"A lényeg, hogy az MS belátta, hogy a WP dizánja nem megosztó, hanem egész egyszerűen közutálatnak örvend, és úgy fest változtatni akar rajta." - ez volt a legviccesebb az egészben! Nem tudom, láttál e már asztali Windowst mostanában, de súgok: pontosan ugyanilyenre csinálták
-
Azie
őstag
Ez érdekes. Az én ismerettségi körömben az apple/droid fanboiokat kivéve mindenki szerette a csempéket. Erősen korosztályfüggő amúgy szerintem. Az idősebb korosztály a funkcionális, letisztult, régi butatelefonok után imádta a csempéket, a fiatalabbaknak meg amennyire izlésficamosak (tisztelet a kivételnek) ecsetfej, new yorkerből rétnél ülepes gatya stb. hát nekik rohadt mindegy a dizájn meg a funkció: menjen a fb és fusson valami fos játék rajta, ami "trendi".
Én telefonálásra/navira/böngészésre/fotó-videóra használom. Nekem nem kell ilyenolyan launcher, csak ezek működjenek.
-
törölt tag
Az ízlést félretéve, azért azt remélem látod te is, hogy az a végtelen számú Android launcher az olyan 80-90%-ban azonos koncepcióra épül, és azon kívül, hogy kicsit más elrendezést használ (oldalról húzod be az app listát vagy alulról), nem sok újdonságot mutat. Az meg, hogy egy másik ikontémát teszel rá, megint nem annyira nagy mágia, főleg hogy a legtöbb téma sajnos elképesztően pocsék minőségű
Nekem a WP-ben és a csempékben az tetszett, hogy 90%ban igényesen kivitelezett élő csempék, egységes kinézettel. Vagyis olyan, mintha mondjuk droidon az összes ikonod animált lenne, de nem mindegyik úgy, ahogy az adott app készítőjének ízlésficama vagy tehetségtelensége diktálja, hanem rendszer szinten egységesen. Androidon nem használok widgeteket például már, mert frusztrál, hogy nem lehet két egyforma kinézetűt találni, ha mondjuk szeretnél egy power toggles, időjárás (ami mögött az időjárás app is normális) és mondjuk zenevezérlő vagy naptár widgetet kitenni. Mind kicsit más, eklektikus, csúnya együtt. Ez lehet, hogy apróság, de engem például borzasztóan zavar.
Szerintem az is egy jó lépés lenne a MS-tól, ha megírnák rendesen droidra a WP csempés launchert, de úgy, hogy ne az appok készítői csinálják az animációkat, hanem a launcherbe legyen beépítve, mondjuk a badge számláló helyett a WP-ben megszokott módon mutassa az újdonságokat egy-egy apphoz. Szerintem sok embert érdekelne, én is szívesen használnám. -
k-adi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest