Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz tomboy0013 #96 üzenetére

Én nem azt mondom, hogy töröljük el az ikonokat meg egyebeket, de én személy szerint (és még valószínűleg sokan) nagyon örülnék egy csempés felülethez, ami nem az a fos Launcher7, hanem egy igényesen megcsinált valami, mint a WP felülete volt.

Én nem akarok a kis, átláthatatlan widgeteken sem naptárbejegyzést írni, sem egyebeket. Minden zenelejátszó kiteszi magát az értesítési sávra, vagy tudod váltani a füles vezérlőjével a zenét. Sokkal kellemesebb egész képernyőn használni egy appot, mint ilyen harmad-negyed-tized képernyőbe zsúfolt mikro felületen. Ehhez még az lenne jó, ha hozzátennéd, hogy amúgy max 4" legyen már a telefon, mert amúgy már péklapát, és akkor lehet azon a 2 négyzetcentis területen naptárt szerkeszteni :N
    Nekem a widgetek kb semmivel nem nyújtanak többet egy csempénél, ahogy az ilyen értesítési sávról írom meg a választ az üzenetre dolgok sem tudnak feldobni, annyira egyszerű appot váltani manapság, ez már nem téma.

ZavaBalazs: Ez akkor rosszul maradt meg, nem sokat használtam a 10-et már :B

törölt tag

válasz tomboy0013 #82 üzenetére

Már volt olyan. HTC-vel közösen. A bukása onnan is kiemelkedett
    Pláne, hogy akkoriban a HTC egyébként jó termékekkel rendelkezett. Emlékeim szerint a One trióval.

Új hozzászólás Aktív témák