- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
válasz
Cs.Orsolya #20 üzenetére
Mint profi pszichológusnak (akivel még az origo vagy index cikkeiben is szerepel), tudnod kellene, hogy egy férfi naponta kb 120× gondol a szexre. Csak remélni merem, hogy a nők is.
-
Cs.Orsolya
senior tag
Ezt hívják szabad asszociációnak. A pszichoanalízis klasszikus terápiás eszköze. Gratulálok az öngyógyító munkádhoz!
Ahogy átfutottam a hozzászólásokat is, nem csak öngyógyító...!
-
dekoninck
aktív tag
Nem hiszem, hogy a kefélésre senki nem gondol!
-
Ferdzsoo
addikt
munka, unalom, pénz, nehéz élet, mi a cél?, barátnő, szerelem, jó döntés, autó, pénz, sokpénz, mindent megtehetek, elérhetetlen, nincs cél.
Merje valaki azt mondani hogy egy céltalan pénzcentrikus ember vagyok!
-
Vakegérke
félisten
Megnyugtató, hogy nem csak én vagyok lökött.
Ha akarom komolyra veszem, ha akarom, akkor meg nem.
Jó kis szösszenet, tetszik. -
hz hefti
tag
nincs csaj, hideg van, macbook, radiator, gazszamla, kene melo, utazni kene, jovoheten mutet, korhaz, gipsz, szar kaja, utama kiralysag, suli, nyelvvizsga, allamvizsga, szigorlat, nincs kedvem tanulni, plussbirka, c-vitamin, sapka, dori, sör, bort nem szeretem, buli, csok, csaj, jocsaj, cicik, popok, agy, reggel, orom, gyogysör, telefon, idoutazas, deathmetal.
most igy ezek kapcsolodtak ossze
-
sh1n0b1
csendes tag
Nem árulom el, hogy volt-e víz a kádban
Mindenesetre nem szokásom beleejteni a vízbe, köszöni szépen jól működik, másfél éve 3 naponta velem van a fürdőben
Semmi baja, bírja ez... garancia meg 3 éves, ha szar gép, rásegítek, ha nem szar meg nem lesz baja úgysem. Egyébként Hewlett-Packard.
-
törölt tag
Sör, egyetem, sör.
-
evidence
csendes tag
Így van, ahogy írtad: ez tényleg jó nagy hülyeség.
-
feel good
aktív tag
jó ez
egész évek vannak pár szóban, ennyire gyorsan telik az idő -
rarri
senior tag
Múlt-jövő,de szar-de jó,megfelelni-leszarni, örjöngeni-megszeretni, felrepülni-lezuhanni, meglátni-lebénulni,széttépni és megfigyelni...ÉLET....beledögleni vagy föléemelkedni....
Nekem ez jutott róla eszembe. A maga nemében egyedülállót írtál, gratula! -
cizoe
őstag
öööö - ööööööö - ööööö - deszépszín - ööööö- böffff -öööööö - kutyafül - ööööö - mégegydeszépszín - ööööö
-
Vladi
nagyúr
Szabad asszociáció a kádban. Nehogy beleessen az a gép a vízbe!
Ááá akkor nem csak nekem nyomasztó a napom.
-
Kazimír
őstag
Notebook - fürdőkád - víz(?) - nem vagy normális....
-
blunt
aktív tag
válasz
burgatshow #1 üzenetére
korán kelek, kurvára morci vagyok, behugyozok már a sok munkától, emellett lemerült a macbookom, a töltő a másik lakásomba maradt, barátnőmmel szakítottunk 3 hete, alig bírok felkelni mostanában, annyira álmos vagyok reggelente, továbbá nincs itthon sör, csak bor, viszont a nyitó is a másik lakásban maradt. játszani kéne wow-al, de már 11kor nem logolok be fél órára.
-
burgatshow
veterán
notebook, internet, barátnő, álmosság, sör vagy bor, telefon, egyetem, holnap korán kelés, nincs kedvem, zenét kéne berakni, enni kéne, jó ötlet a cikk vagy játék, család, gyerekek, barátnő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Autós topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged