- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
A bitter lemon Schweppes számomra szörnyen édes, nagyon nagy csalódás volt. Ha szereted az ízvilágot, az Aldiban 200 Ft-ért adnak saját márkásból másfél litert, és az tényleg keserű. Annak az alján még nem találkoztam Cook kapitánnyal.
Kicsit off, de múltkor Piroska szörpöt vettem, ami már elkezdett megerjedni. Írtam nekik ez ügyben, pár nappal később a futár hozott 3 üveg kárpótlást. Nem kellett bizonygatnom, nem küldtek vissza a boltba, elnézést kértek, elkérték a címem és hogy hányat vettem, úgyhogy így is lehet. Téged is méltathatnának legalább egy válaszra akkor is, ha szerintük ez természetes.
-
Medocsabi
addikt
Igyál hozzá finlandiát, a 4- után már "kinemsz@rjale aggyámégegyfelest"
-
rosejbli
senior tag
Ha nincs raírva, hogy sűrítményből készült, akkor tutira rendes narancslé van benne. Nem tudom a fantán mi van, nem szoktam venni, ezek a cukros löttyök nem igazán válnak az ember egészségére. Egyébként a vitamin meg tud maradni a sűrítmény esetén is, van olyan technológia, ahol sorba kötött bepárlókkal csökkentik folyamatosan a víztartalmat, alacsonyabb hőmérsékleten. Az ásványi anyagok, meg egyéb tápanyagok pedig nagyrészt jól tűrik a hőt, szóval azokkal nem igazán kell törődni.
-
Nagyon érdekes volt ez a cikk, még sosem hallottam erről a technológiáról. Abszolút logikus nekem. Köszönöm!
Bizony, érdekes ez a fogyasztói társadalom. Elvárja, hogy a keresett termékei mindig ott legyenek a polcokon frissen, illatosan. Azonban fogalma sincsen ezeknek a termékeknek a tulajdonságairól és arról, hogy a vásárló elvárásait milyen módon lehet teljesíteni.
-
aki meg lusta, annak idelinkelem
egyébként ilyen flavorpack-gyár Magyarországon is van, ha jól emlékszem Makón, pár éve épült.
mod: meg is van
-
Gdi
senior tag
Nem a piaci igény az eltérő, a narancs az legyen narancs, de ahogy írod, a "tisztán" visszahígított narancssűrítmény az barna, és elég vacak izű (szagra is elég kukanarancs).
Ha minden igaz "Flavor-pack"-oknak nevezett adalékkal pofozzák vissza narancsszerűvé. (Ezek azok a vegyészkedős javítók)
Vitamin és tápanyagtartalmát sem természetes forrásbából tartja meg, már ha fordítanak arra figyelmet, hogy az is legyen benne, ne csak íz. -
Redneck
nagyúr
Az utolsó bekezdésen meghaltam...
Csak aztán nehogy visszahígitsanak.
A rostos narancslevek a legérdekesebbek. Úgy vegyészkedik ki az ízvilágot, nem csak visszahígítják. Mivel az eltérő piacoknak, eltérő igényeik lehetnek, ki kell választani a megfelelő receptet ami íz, illat, és szín alapján is eltérhet.
-
Gdi
senior tag
Én sem (forgatok a témában könyveket naponta), csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy az az 5% ráírt gyümölcstartalom az ne vezessen meg senkit.
A visszahígított sűrítmény sosem lesz olyan mint az eredeti gyümi(lé). A legtöbbet adalékokkal kell ízre, színre, szagra visszahozni az eredeti állapot közelébe, hiába nem került bele más menet közben. (És akkor csak az érzékszervekkel tapasztalható részről beszéltünk)De ha van körünkben olyan, aki ezzel behatóbban foglalkozik, pl egy élelmiszermérnök, ő biztos hitelesebb és érdekesebb infókkal tud szolgálni.
Az emberi testnek meg csak 60%-a
Mégis elég pocsék az instant porból visszavizezve.
-
-
Redneck
nagyúr
Évente egy-két alkalommal veszek a keserű citromos változatból, legközelebb megfigyelem. Amúgy nem nagyon divat a szénsavas üdítő itthon, műanyag szarok.
-
Nem tudom, előtte nagyon sokáig ezt ittam, de nem voltak ilyenek sosem. Most meg kizárólag ilyen palackokat látni mindenhol. Ha megpróbálom összekeverni, ezek a szilárd részecskék akkor is ott maradnak, nem keveredik el rendesen. Bár nagyon nem rázogattam. Majd kipróbálom legközelebb újra. Bár ha jobban megrázogatom, nem fog szeretni az, aki majd megveszi azt a palackot, mert tuti nem azt viszem el utána.
-
-
Fantára rá szokták írni, hogy természetes rosttartalom miatt ( OLoL
) előfordulhat kiválás a palack alján.
Az ilyen lightos szarok amúgy is ihatatlanok számomra, az aszpartámot nem támogatja a szervezetem.
-
hege8888
aktív tag
Kristálykeserű!!!!!!!!
Nagyon sajnálom, hogy nincs már, igazi keserű "tonic" volt. Nem cukros vacak, mint a többi.
-
fuwiradis
aktív tag
en asvanyvizzel jartam igy anno. bar ott az oldott asvanytartalom ulepedese nem volt ennyire feltuno, de jocskan ropogott a fogaim alatt.
-
szente
addikt
Nem csak egy éve ilyen. Kb 2,5 éve még kereskedelemben dolgoztam, de már akkor is ilyenek voltak. Max szerintem csak nem vetted észre.
Ha jól emlékszem, rá is van írva a palackra, hogy ez természetes. -
Gdi
senior tag
Ez minden üdítőnél előfordul, ha hagyod állni.
Lévén a sűrítményt/ízesítő készítményt vizezik fel palackozás előtt... az visszaülepszik egy idő után.Fogyasztás előtt rázd fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Nyaralás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged