- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Én is nagy macskás vagyok.
Néha az ágyam szélén alszik vagy a forgószékben, de megesik hogy besunnyog reggel és a fejem mellé telepedik. Éjszaka 4-5 körül addig lökdös az orrával a homlokomon meg az orromon, míg fel nem kelt. Csak hogy jelezze megjött. Majd egy simi és alszik.
Az meg nem kérdés, hogy jól van nevelve: együtt kajálunk hétvégén mikor otthon vagyok. Az asztalhoz ülve közelít jobbbról, felnéz-farokcsóva. Biccentek neki és felugrik a lábamra. Első mancsokat felteszi az asztalra és ül a lábamon míg eszem. Mancsnyújtással jelez a kanálban/villán lévő kívánt falat felé.
Ha hívja a természet, akkor meg az ajtó elé ül ésnyávogüvölti a tigris, hogy release me.
Falusi kertes ház, sokat van kint. -
Petyyyyy
addikt
válasz
Klaus Duran #8 üzenetére
Troll
Bár nálunk is kuvasz van a macska mellett, de jól megvannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged