Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Az aranyos lehet, ahogy esztek.
Érdekes, de minket teljesen békénhagy, ha eszünk, néha kér egy falat húst, aztán ennyi.
Mondjuk a másik macskám sárgadinnyét kuncsorgott állandóan.Nálunk eleinte aludhatott az ágyban, de túl sok volt a szőr. Akkor megtanulta, hogy nem szabad.
Majd szereztem egy kis plédet, rá van terítve a takaróra, és valamiért egyből tudta, hogy az az övé. Így aludhat az ágyon. Csak akkor nem tartja be a szabályt, ha a pléd lecsúszott és nem fér el a feneke rajta. -
futo001
senior tag
Imádom a macskákat.
Nekem is van 1, még otthon találtam egy bokor alatt télen Bicskén. Aztán lakott Budapesten, Budaörsön, Tatabányán, Tabon, ismét Tatabányán és most Galway-ben. Hiába mondják, hogy a macska helyhez kötődik, ha elmegyünk hétvégére és netán visszük magunkkal, ott is ki van endegve és mindig otthon van éjszakára.
Amúgy eleinte szobacica volt, aztán nagyon vágyott ki, így mikor kertesházba költöztem, kimehetett. Eleinte aggódtam, de felesleges volt (persze nem teljesen, egyszer elütötte egy autó, de megúszta).
Itt is van kert és tavaly augusztus óta rászokott, hogy kikéredzkedjen ha hajtja a szükség, nem használja az almot, de azért ki van téve neki biztos ami biztos. Talán ennek örülök a legjobban, útáltam mikor szaglott a lakásvolt, ha hazaértem.Ivartalanítva van, onnan számítva kb 2 év volt, mire lenyugodott és nem vadászott emberre és nem tartott vacsi utáni örjöngést a lakásban.
Jó, ha egyedül van az ember, de akkor is, mikor nem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest