Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Csomónak csómó volt, ami 1-2 nap alatt alakult ki, majd ugyanennyi idő alatt be is gyulladt és igen csúnya lett. Könyöknél - persze, hogy jobb oldalt - emiatt a kezem teljesen használhatatlan lett. Elég nehéz volt az orvosokból kihúzni bármit, mert ha nem kérdeztem, nem mondtak semmi értelmeset vagy konkrétat. Labor eredmény meg a mai napig nincs meg, pedig vettek belőle mintát, így kíváncsi lennék rá. Egy gyulladás felnyitását nem kívánom senkinek, de tényleg. Az, de pláne a másnapi sebtisztítás, hát megismertem milyen, amikor csillagokat lát az ember a fájdalomtól. De sok múlt azon a dokin is, aki csinálta. Akihez meg utána kerültem, meghalt szegény.
-
Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá.
Viszont mozogni valóban többet kellene... még nem tudom mit, nagyon rosszul bírom a meleget (ezt mondjuk ki is kellene vizsgáltatni, mert szakad rólam a víz 3 perc után), de majd kitalálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest