- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Csomónak csómó volt, ami 1-2 nap alatt alakult ki, majd ugyanennyi idő alatt be is gyulladt és igen csúnya lett. Könyöknél - persze, hogy jobb oldalt - emiatt a kezem teljesen használhatatlan lett. Elég nehéz volt az orvosokból kihúzni bármit, mert ha nem kérdeztem, nem mondtak semmi értelmeset vagy konkrétat. Labor eredmény meg a mai napig nincs meg, pedig vettek belőle mintát, így kíváncsi lennék rá. Egy gyulladás felnyitását nem kívánom senkinek, de tényleg. Az, de pláne a másnapi sebtisztítás, hát megismertem milyen, amikor csillagokat lát az ember a fájdalomtól. De sok múlt azon a dokin is, aki csinálta. Akihez meg utána kerültem, meghalt szegény.
-
Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá.
Viszont mozogni valóban többet kellene... még nem tudom mit, nagyon rosszul bírom a meleget (ezt mondjuk ki is kellene vizsgáltatni, mert szakad rólam a víz 3 perc után), de majd kitalálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged