- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom. Csomónak csómó volt, ami 1-2 nap alatt alakult ki, majd ugyanennyi idő alatt be is gyulladt és igen csúnya lett. Könyöknél - persze, hogy jobb oldalt - emiatt a kezem teljesen használhatatlan lett. Elég nehéz volt az orvosokból kihúzni bármit, mert ha nem kérdeztem, nem mondtak semmi értelmeset vagy konkrétat. Labor eredmény meg a mai napig nincs meg, pedig vettek belőle mintát, így kíváncsi lennék rá. Egy gyulladás felnyitását nem kívánom senkinek, de tényleg. Az, de pláne a másnapi sebtisztítás, hát megismertem milyen, amikor csillagokat lát az ember a fájdalomtól. De sok múlt azon a dokin is, aki csinálta. Akihez meg utána kerültem, meghalt szegény.
-
Én ilyenkor folyamatosan és nagyon durván izzadok, hihetetlen mennyiségeket kell meginnom vízből.
"Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá."
Véletlenül nem ilyen "zsírgumók"? -
Szerencsére, amiről szó van, nem fenyegetett különösebben semmilyen téren (nem belső és csak kisműtétek voltak), viszont elég kellemetlen volt és magyarázat nincs rá.
Viszont mozogni valóban többet kellene... még nem tudom mit, nagyon rosszul bírom a meleget (ezt mondjuk ki is kellene vizsgáltatni, mert szakad rólam a víz 3 perc után), de majd kitalálok valamit. -
Örülök, esetleg, ha az egészséged engedi kezdj el valamit mozogni, bicajjal járni melóba vagy ilyesmi.
-
flymi
addikt
Én sosem értettem, hogy miért mászkál mindenki az utcán/metrón/buszon energiaitallal a kezében. Ez a menő?
Kábé félévente ha iszok egyet, már sokat mondtam. Sima vizet én is ritkán iszom, mer se íze se bűze. Akkor inkább tea, vagy meglöttyintem a vizet szörppel. De ilyenkor a dinnye a legjobb.
Én több, mint 10 évig cigiztem napi rendszerességgel. Elég korán kezdtem, kábé 12 lehettem.
Az utóbbi 9 évben csak a melóhelyen gyújtottam rá, ha otthon vagyok sosem. Az utóbbi években a munkahelyen elszívott cigaretták számát is próbáltam még jobban redukálni. Egy 12 órás műszakban általában 10 szál az átlag, egy hónapban pedig 12-14 napot dolgozom. Még ez is sok. Mármint a cigarettamennyiség és a munkával töltött napok száma is. -
Jó dolog, mikor az ember átértékel dolgokat és főleg ha komolyan is veszi őket. Az utóbbi 2-3 évben én is sok mindent átértékeltem, sajnos már későn, az oka nem fontos. Egyik dolog amire rá kellett jönnöm, hogy a legfontosabb dolog az életedben, az egészséged. Semmi, ismétlem semmi sem lehet annál fontosabb, mint hogy vigyázol magadra és az egészségedre. És ami még fontos, a családoddal sem teheted meg, hogy nem törődsz magaddal, az egészségeddel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest