- Még el se terjedt, de már másolnak
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- IFA 2025: Tank, pók és egyéb furcsaságok az Oscal standján
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Szia, nagyon jo lett a beszamolod.A kepek is jok lettek, mondjuk en ha mennek USA-ba, akkor pont a nemzeti parkok, termeszet erdekelne, kevesbe a nagyvarosok.
Egesz olcson megusztad, nekem kollegaim szoktak kiutazni 2-3 hetre, ok fejenkent ennek legalabb a haromszorosat szoktak emlegetni, igaz sokan NY-ban kezdenek, ill. van autoberles es uzemanyag is, ill. az altalatok hasznalt szallashelyek egy reszet nem vennek igenybe. En szeretem az ilyen olcsobb, neha elegge lepukkant helyeket. Nagyon sokat utazom, a jo helyek kevesbe maradnak meg, de baratokkal az ilyen egyszeru helyekrol szoktuk a legtobbet anekdotazni meg evek mulva is, nem a 4-5 csillagos szuper szallodakrol.
Azert nem tudtal xarni hosszu ideig, mert sok gyorsettermi kajat ettetek, es bizonyos esetekben az emesztorendszer erre ugy reagal, hogy nincs urites. Egyszer kaptam csak Ausztriaban felhasznalhato Sodexo utalvanyt es vettem jo par Burgerking cheesburger-t es sultkrumplit. Hasonlo lett az eredmenye, mint nalad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest