- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
Nálunk úgy van kivitelezve, hogy bent van a táskájában, elő sem veszi, csak ha valamiért hívnia kéne (az meg, hogy én a gyerek táskájába mit teszek bele (értelemszerűen nem fegyver, bomba, drog, stb.), az én döntésem, nem az iskoláé). Én beállítottam 8-16ig "nezavarj" módot, így nem tud belecsörögni a tanórába az óra.
Kikapcsolás: a mi óránkat alapesetben magáról az óráról nem lehet kikapcsolni, elkerülendő, hogy a gyerek véletlenül/szándékosan lekapcsolja. Gombok megfelelő sorrendű nyomogatásával kikapcsolható magáról az óráról is.
-
justmemory
senior tag
Még nem ismerjük az iskolai szabályokat; nyilván annak figyelembe vételével kell majd használja. Ha ki kell kapcsolni, akkor megtanulja, hogy ki kell kapcsolnia, stb. Nem azért kapná, hogy használja a suliban is, hanem azért, hogy ha kell, akkor tudjon mihez nyúlni. Az élet része ma már a mobil, a tablet, a virtualitás, stb. és még kell tanulnia normálisan viszonyulni ehhez az egész mobilos témához, hogy később se váljon a rabjává.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest