Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nóriii
friss újonc
sziasztok! Valaki vett már a telekomtól Myki Touch-ot? Feltöltős sim-mel vagy gyerekóra díjcsomaggal vegyem? köszi
-
Pikkolo^^
addikt
-
Csilla630
újonc
Lányomnak kb 2 éve szereztünk hasonló gyerekórát, és órákba telt mire be tudtam állítani. Az app gyakran azt se tudta hol van, szabadtéren, nem fedett helyen. És a 20-as szolgáltató által megadott app hozzászólásait olvastam, nem győzött meg, hogy ez a technológia sokat javult volna... Van valakinek erről mostanában tapasztalata?
Szerintem nem rossz ez, ha a gyerek egyedül megy iskola után valahova (edzésre) vagy az iskola nem veszi fel a telefont ha szólni akarsz, hogy késel... De sokszor a suliban is levetetik ezeket az órákat a tanárok...
-
leslien
nagyúr
melyiket érdemes venni a gyereknek? ha ezt nem...
-
batabe
senior tag
sziasztok, én most tervezek venni órát a gyermekemnek, keresem a megfelelőt, eddig a myki touch tetszett, de ollie véleménye elbizonytlanaított.
szóval aktív használati tapasztalat még érdekelne...
mik a legjobb lehetőségek most? Q90 - mennyit bír, mennyire pontos a helymeghatározása?
egyszer már kaptam ajándékba egy kínai darabot, (nem tudom a pontos típusát, kék-fekete, kamárás, elég bumfordi), (kb 10 dollár alatti kategória most), hát az nagy csalódás volt, gps-e több kilóméterrel mellé lőtt...
szóval egy megbízhatót keresek, természetesen telenorosok vagyunk, és ők nem forgalmaznak... de ha kell, megoldom a simet máshonnan, szóval ez nem lenne akadály...köszi
-
Bocs, hogy kicsit off: megnéztük ezt az órát is, mert már régen keresünk a gyereknek órát (9 éves, vékony csuklóval) és mind olyan bumfordi. Sajnos ez is annak tűnik
esetleg valaki nem talált olyan órát, ami nem kifejezetten gyereknek lett kitalálva, mégis kicsi? U8-je volt, az is elég nagy volt neki. Létezik a U8-nél kisebb SIM-es okosóra? Az apple watch 38 mm-es méret jó lenne, de az nem sim-es és androidost keresünk. Sajnos az összes apple clone, amit néztünk, az nagyobbra sikerült, mint az eredeti (hogy miért, az rejtély számomra, csomóan azt is azért szeretik, mert kompakt). Bármi ötletnek örülünk. Köszi!
-
kiskakas
senior tag
irtam privatot, aktiv adat-os sim kartya kell az app-os regisztraciohoz..
Egyebkent kb 3 hete kergetem ezt az orat es eltunt mindenhonnan..aztmondtak 4-5 boltban,h mar nem is lesz.. -
Rosep
senior tag
Én meg az eMAG-ról rendeltem egy újat de még nem jött meg.
-
kiskakas
senior tag
Végül innen rendeltem meg, 5e ft-ért, ma jött meg..
használtnak írják,de patika állapotban van,gart is adnak rá. Viszont egyelőre megfeneklettem, a telefonos appal nem tudom párosítani a telót, mert nem fogadja el a telefon IMEI kódját, se a QR kód-ot. Igaz, még adat sim nincs a telóba,de sztem a párosítást meg kéne tudnom tenni így is. Az Alcatel IMEI ellenőrző oldalán pedig valid az imei és ehhez a serial számú órához való.
irtam a speedshopnak, ill veszek adatkártyát..
-
Rosep
senior tag
Engem úgy általában érdekelne, hogy mégis mekkora adatcsomag kell egy ilyen "gyerekkövető" órához?
(Egyébként az Alcatelben gondolkodom.) -
Na szóval.
Vettem egyet a gyereknek, de senkinek nem ajánlom.
Az óra max 2 napot bír ki standby módban úgy, hogy hozzá sem nyúl senki, sehol nincs az 1 hónaptól, de még az 1 héttől sem. Ráadásul egyszer már kicseréltettem, az első csak max 1 napot bírt.
A hangminőség nagyon rossz rajta, recseg beszélgetés közben (mindkettő ilyen volt), az óratest kifejezetten gagyi hatást keltő műanyag.
Ennek ellenére a Vodafone üzletben azt mondták, hogy rengeteget eladtak belőle, és senki sem vitt vissza beőle, én voltam az első. Ez nekem elég furcsán hangzik, mert tényleg gagyi, nem éri meg az előfizetést.
-
-
Fall-N
veterán
Fekete tükör sorozat jut eszembe róla. Volt ott is hasonló dologról szó.
Csak ott a szembe volt ültetve az implantátum + GPS. Anya meg nézte a tableten a gyerek (később tini) minden lépését. Akkor lettek a gondok, amikor a lány már kamasz lett és sértette a privát szféráját a túlaggódó anya. Mondanom sem kell, hogy rossz vége lett. Idióta találmány, idióta szülőknek. Persze ez még csak az elődje a dolognak és persze kisgyerek vehető rá, hogy hordja. De később ki tudja mi lesz?
-
Talib
tag
Na akkor a szülői oldal, gyakorlati szemszögből
Kb fél éve vettem a fiamnak egy hasonló órát (ali). Koránál fogva megvan az igénye arra, hogy kommunikáljon, és egyre több élethelyzet van, amikor jól jön. Azt nem akartam, hogy telefon legyen nála az iskolában, utcán; elhagyja, elveszik tőle, játszik rajta tanulás helyett stb. Nekünk nagyon bevált a dolog, napi szinten használjuk, és nagyon hasznosnak tartom. Ha egyedül közlekedik, tud jelezni, hogy célba ért, tudunk egymásnak rövid hangüzenetet küldeni, szöveges üzenetet tudok rá küldeni, bármikor fel tudja hívni az óra telefonkönyvében lévő számokat, stb. Egy mezei telekomos domino kártyával tökéletesen működik, és szeretjük.
-
Mr.Silkó
veterán
Akkor valószínűleg jobb környékén nőhettek fel és/vagy nem a mai világban. Én nagyon tudnék örülni egy, a cikkben taglalt eszköz extra védelmének a gyereknél. Több szempontból kikezdhető egy ilyen óra, de összességében szerintem mégis mindenkinek a hasznára válhat. Nyilván nem a szülői figyelem kiváltására tervezték, hanem azért, hogy kiegészítse azt.
-
Mr.Silkó
veterán
Nagyon korrektnek tűnik a cucc, az egész motyóról és a mögötte lévő szolgáltatás kínálatról mind lerí, hogy alaposan átgondolták, simán vennék ilyet a gyerekemnek, ha eléri majd az ehhez nagyjából szükséges kort.
-
válasz
t_a_m_a_s #52 üzenetére
én egy olyan faluban nőttem fel, ahol gyerekkoromban nem volt vezetékes telefon (illetve amikor vihar ovlt, áram se, de ez most mindegy). így amikor egy focimeccsen eltörték a lábamat, és műteni kellett a helyi kórházban, 70km-re a lakóhelyemtől, nem tudtam szólni anyáméknak, hogy ne várjanak, csak másnap reggel, amikor bementek dolgozni a városba.
a szomszéd srác egyszer úgy eltévedt az erdőben, hogy három nap után került elő, 20km-mel arrébb. rásötétedett, és elnézett egy kanyart. az egész falu őt kereste+rendőrök, tűzoltók, de a környező laktanyákból kivezényelték a kiskatonákat is.
mi csak egyszer tévedtünk el a bakonyban egy osztálykiránduláson kb. öten. vagy lekopott a túristajelzés, vagy mi néztük be, már nem mentünk vissza megnézni. szerencsére reggel kitaláltunk egy útra, és aki arra jött, útba tudott igazítani minket.
anyámék biztosan örültek volna egy ilyen ketyerének. -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Millerchris #46 üzenetére
Igen, elképzelhető. Minden esetre nekem kicsit fura ez továbbra is. Mégegyszer leírom, tudom, hogy k*rva világ van, és hogy a mi gyerekkorunkban minden más volt, de ha belegondolok, hogy anyámék mindent tudtak volna, hogy merre járunk, mit csibészkedünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem újkeletű ez a termékkategória, azonban az egyik szolgáltató is belistázta itthon a MyKi eszközét, ami aggódó szülők egyik menstvára lehet.
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest