- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem, ha egy disztro az Ubuntu/Mint mellett labdába akar rúgni, akkor specializálódnia kell bizonyos célokra, fehasználói csoportokra.
Érdekes a kérdésed, de az MX-nek totál semmi köze nincs az említett kezdő/home user célcsoportnak készült említett pároshoz. Nem nagyon értem az egészet, amit célul tűztek ki, mivel 99%-ban olyanok kezdték el használni, akiknek fogalmuk sincs az MX rengeteg plusz opciójának mibenlétéről. Egyszerű Manjaro effektus, megnézte, jujdejólnézki, mennyivel másabb, mint az Ubuntu meg a Mint meg jól néz ki.
Én már az írás első képénél nem jutottam tovább, mert nem értem, az átlag hype felhasználó hiába is nyomja meg az F4-et és rábambul a rengeteg felugró opcióra.....max arra tud gondolni, uristen, hogy kéne innen gyorsan tovább lépni. Aki már ezekkel az opciókkal tudna operálni, az egyrészt fejből be fogja írni a szükséges kernel opciót a képernyő közepén lévő sorba és megy tovább. Ha! Ha egy ezen a szinten lévő felhasználó egy GUI-s csilivili disztrót akarna. Most, hogy valahonnan előbukkant a dolog, hogy ez nem systemd-s, elkezdik Debianosok felrakni. Na ők értik ezeket a plusz dolgokat, de qrvára nem emiatt fognak MX-et használni.
Az az első kép egy parasztvakítás, mert beraktak ugyan csomó opciót, amiből el sem tudom képzelni, kinek kéne valamelyik, de millió kernel opció nincs ott, így akinek szüksége van valamelyikre, úgyis beleírja. Én is beleírtam előző laptopomnál minden telepített disztróba a
processor.nocst=1
értéket, de azt itt se találtam volna.Egyszóval eljutottam az első képig és az alatta felsorolt opciókig és értetlenül állok, ki a célcsoportja ebben a formában az MX-nek? Kezdő biztosan nem, mert Ubuntu-pótlóként használja, haladó szintén nem, mert csilivili GUI-s......nem tudom megfejteni.
Az OK, hogy sokan, akiknek fogalmuk sincs, mi az az init rendszer, de olvastak a systemd ördöngős voltáról, elkezdik a hallottak alapján felrakni, hogy wooow nem kell nekem se az a sz*r systemd-s rendszer, aztán értetlenül vakarja majd a fejét, mikor a leírásokban olvasott pár okos terminal parancs azt írja ki neki, hogy bakfitty koma!
Szóval már az első kép alatti soroknál tartok, míg meg nem értem, ki a célcsoport, nem is tudok tovább menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Windows 10
- Milyen program, ami...?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest