- Yettel topik
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Egy kicsit ráeröltetettnek vélem ezt a ha már zenét hallgatni nem is tudok még telefonálni lehet dolgot. Miért is? Azért, mert a jelenlegi telóknál is megoldhatnák minimális ráfordítással, hogy mondjuk 10-20% töltöttség alatt a zenelejátszó vagy kamera indításánál felhívja a figyelmet: ha elérhető akarsz maradni akkor ezt önnek nem ajánlom
(igazából ugyanaz a dolog, hacsak a két akku együttes kapacitása nem mérvadó) Gondoljunk abba is bele hogy mondjuk hallgatok zenét, hopsz meglátok valami érdekeset amit le szeretnék fényképezni. Headset le, gondolom a jacketet le kell választani a magról (ha ilyen mélyen összefonódik a szoftver, valamennyire biztosan kell csinálni ilyet, elmenti a magra az osztott beállításokat, stb.), előkotorászni a másik kabátot, a jelenlegit eltenni, belerakni amásik kabátba, megvárni még betölti a szoftvert.. hopsz addigra eltünt az érdekesség. A fenébe. Most vissza a lejátszóhoz, megint boot, headset bedug.. szóval kényelmetlen. A mostanság divatját élő mobilos használatba nem tudom beleilleszteni.
-
DarkByte
addikt
Ja és még azt szerettem volna kérdezni, hogy minek a Modu-nak kijelző? Csak fogyasztja az akksit, és egyébként is minden kabátnak van saját kijelzője.
Ezt kihagytam, és nekem is szemet szúrt. Miért nem tényleg csak egy blackbox jóformán az egészNem hiszem hogy valaki magában fogja telefonnak használni.
-
DarkByte
addikt
Én sem értem miért akkora durranás ez, mert ha már mindent külön daraboltak és muszáj cserélgetni, akkor egy idő után megunják majd az emberek és vesznek egy normális digigépet, GPS-t a kocsiba, képkeretet a nagyinak, WiFi-s mp3-mas rádiót a konyhába, stb.. avagy egy minden az egyben telefont, és akkor megint ugyanott vagyunk. Az ember alapvetően kényelmes. (csúnyábban úgy is fogalmazhatunk hogy lusta
) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.
Tényleg az volna jó, ha valahogyan modulárisra csinálnák meg a dolgot, mint a PCt.. lehetne erősebb procit bele tenni, vagy az optikát cserélni, cserélni a külsőt, billentyűzet, kijelzőt, rádiós modullt, kártyaolvasót.. stb. Csak akkor nekünk az túl jó lenne, avagy nagyon drága az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged