Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Én sem értem miért akkora durranás ez, mert ha már mindent külön daraboltak és muszáj cserélgetni, akkor egy idő után megunják majd az emberek és vesznek egy normális digigépet, GPS-t a kocsiba, képkeretet a nagyinak, WiFi-s mp3-mas rádiót a konyhába, stb.. avagy egy minden az egyben telefont, és akkor megint ugyanott vagyunk. Az ember alapvetően kényelmes. (csúnyábban úgy is fogalmazhatunk hogy lusta
) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.Tényleg az volna jó, ha valahogyan modulárisra csinálnák meg a dolgot, mint a PCt.. lehetne erősebb procit bele tenni, vagy az optikát cserélni, cserélni a külsőt, billentyűzet, kijelzőt, rádiós modullt, kártyaolvasót.. stb. Csak akkor nekünk az túl jó lenne, avagy nagyon drága az egész.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) Mi van például ha jogging-ra úgy akarok menni hogy legyen nálam egy mp3 lejátszó, egy fényképező? Akkor cipeljek magammal két kabátot és váltogassam mindig ha meglátok valami fényképeznivalót? (Jó, tudom hogy csinálhatnak olyan kabátot amiben ez mindkettő benne van) Na mind1, nem akarok itt senkit sem lehangolni róla, de azoknál akiknél már van egy alapnak számító nem alap igény, nem biztos hogy be fog válni.