Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sztyui2

őstag

Nem rossz ötlet, van benne fantázia, de nekem valahogy nem tetszik. Ebben csak az ár meg a kinézet jó, semmi más. Esetleg még akkor lenne jó, ha tényleg nagyon sok cucc támogatná a modu-t(legalább olyan sok, mint az iPod-ot). Mondjuk ha tettek volna bele egy iPod csatlakozót(+-egy-két jogi csata), akkor nagyon jó lenne, mert már alapból több ezer cuccba belemenne, és még ha ezekhez hozzájönnek a kabátok, akkor már egész jó. A GPS 25k-ért egész jó áron van, bár én gps-re nem áldoznék pénzt. A fényképezőgépnek sincs sok értelme, mert sztem a mobiloknál a 2mpx is elég, mert tényleg csak arra kell, hogy a kihagyhatatlan pillanatokat megörökítsük. Fényképezős kabát helyett inkább akkor már viszek magammal egy komoly fényképezőgépet, ami kb ugyanakkora, de sokkal jobb képet készít. Az mp3 lejátszó szintén nem egy jó ötlet, mert abból is kaphatok nagyon olcsót, és lehet, hogy azonos minőségben, és legalább egyel kevesebb cuccba kell dugdosni a modu-t. És sorolhatnám még, hogy mért nincs értelme Qwerty kabátot vinni magammal(ezt már asszem valaki írta is) meg ilyenek. Én inkább az All in 1-ra szavazok.
    Egy All in 1 teló(pl N82/N95) simán felér egy jó mp3 lejátszó minőségével(ha nem jobb minőségű), és tényleg mindig ott van a zsebedben, amikor kell. Felér egy egész jó kamera minőségével, ami ugyanabban a zsebedben van(modunál már rég tele lenne a zsebed és vihetnéd a hátiszákot, tele kabátokkkal). És még mindig fér a zsebedben a hely, mert a gps is benne van, az internetező cuccos is benne van, amihez sztem nem sok értelme van a Qwerty-nek, mert egyrészt nagyon nagy, másrészt ekkora kijelzőn való minimális internetezést kibírom a sima bill. kiosztással. is. És ezel mellé ugyanúgy nálad lehet az összes adatod, képed, zenéd, videód, és ha mégis szeretnéd a telefonod csatlakoztatni valamihez, akkor ott a Bluetooth.
    Ja és még azt szerettem volna kérdezni, hogy minek a Modu-nak kijelző? Csak fogyasztja az akksit, és egyébként is minden kabátnak van saját kijelzője.

Új hozzászólás Aktív témák