- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
2013-ban és 2014-ben volt divat a fake-phone. Erről a másolásról mindig az a korszak jut az eszembe. A Galaxy S copy még oké (bár az egy magos proci, meg a 256mb ram, na de mindegy), de mikor megláttam egy androidos iphone utánzatot. Kérdeztem a tulajt, ez miért jó? Ezen droid van, mi a logika benne? Erre ő: nem baj, de úgy néz ki, mint az eredeti. De mondom azon iOS van, ezen meg valami droid maradvány. Nem baj, nem az a lényeg. Hát jól van.
Hogy ennél a telefonnál is ez a helyzet, azt attól tudjuk meg, aki mindkettőt használja. Lehet hogy használható ez a Leagoo S9, lehet hogy olyan minőségben, mint az eredeti, ezt nem tudom, bár kétlem. (Eredetik? Mert iPhone X kinézet és Galaxy S9 után szabadon az elnevezés, tekintve, hogy tavaly a nyolcas volt a legelső ebből a szériából.) -
janeszgol
félisten
Kinos. A telefon kinezete is. (A copy miatt, de ertem, hogy nekik ez mast jelent.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Villanyszerelés
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Eredeti játékok OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ilyen lesz a Pragmata
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged