Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andor80

senior tag

válasz Bog #23 üzenetére

az is jogos de világjárvány van senki sem akarja sem magát sem az embereit kockáztatni természetesen ez 101%előrelátható volt .Lefujással részben egyetértek látták előre a szevezők mi (nem)lesz!
    Kösz részemről is ,hogy kimentetek és megpróbálkoztatok vele!

• andor80

senior tag

válasz Bog #11 üzenetére

De komolyan egy ilyen tapasztalt róka aki ken hong bullshit kingel nem egy interjút készített bedölsz egy 2 forintos PR szövegnek.?!Elolvastam a GSMA közleményét.
    Boldogok ,hogy visszartérhetnek barcelonába,eleve hibrid eseményről volt szó benne meg,hogy elkötelezték magukat ,hogy a JELENLEGI szituációban a legjobbat hozzák ki a lehetőségből.Az,hogy az emberek nem mentek el rá nem az ő hibájuk .Ismétlem még mindig világjárvány van. Tök igazad van ,hogy magáért az eseményért kár volt kimenni de előre senki nem látta és nem valaki hanem a világhelyzet a hibás.Sajnálni titeket biztos nem kell és sajnáltatni magatokat se ..Pálmafák bazzeg! :R :DD

• andor80

senior tag

Én meg a beszámolón meg a cikkíron röhögök a kiakadásán.Mégis mire számítottatok srcácok egy halálos világjárvány 3, hullámának lecsengése idején a 4. hullám hajnalán?.
    Nyilván az emberek focimeccsre koncertekre térnek vissza elsőnek nem egy steril "szakmai " zárt közösségbe.És mivel a szakma is emberekből áll gondolom ők is inkább a töklámpás lógatást választották valami tengerparton.Amúgy meg még oltottan is tök jogosan óvatosank az emberek!
    Amennyiben tömeg volt beígérve hihetetlen bejelentésekkal akkor storno a hszem de ezt szerintem senki nem mondta jelezte.A járványvédelmi intézkedéseket cikizni meg extra ciki...
    Más a járvány miatt bakker a sarki közértig nem jut le ti meg pálmafák alattt piálhattátok magatokat halálra kiválló ételeket kajálva .Pozítívan előre skacok!Jövőre jobb vagy zombi apokalpiszis lesz! ;] :)) ;]

Új hozzászólás Aktív témák