- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nyilván az volt, hogy már a tavaly februári rendezvényhez is foggal-körömmel ragaszkodtak az utolsó utáni pillanatig, azt végül hatósági döntés miatt fújták le, gondolom csilliárd pénzt buktak. Most meg úgy voltak vele, amikor kijelölték a dátumot, hogy addigra lesz legalább EU vakcinaigazolvány és már csak nyomokban lesz vírus, de hát ez nem jött be. És ezt már nem akarták lefújni, de szerintem ez így nagyobb égés, mintha azt mondták volna, hogy inkább nem csináljuk. Érdekes, az IFA (szeptember első hetében lett volna) már hónapokkal ezelőtt offolt. Az megint másik kérdés, hogy Vegasban meg akarják csinálni január elején a CES-t, de nem vagyok róla meggyőződve, hogy meg is lehet csinálni... lehet, hogy az ilyen össznépi konferenciáknak és kiállításoknak (Genfi Autószalon is ilyen) befellegzett végleg, ami gazdasági-környezetvédelmi szempontból egyáltalán nem baj, nekünk persze hiányozni fog, de simán benne van a pakliban, hogy ez volt az utolsó MWC.
Mondjuk már hirdetik a következőt február végére... majd meglátjuk.
-
janeszgol
félisten
Kicsit bicskanyitogató volt az előző kommented is már. Halálos világjárvány? Annyira nincs nagy baj azért, hogy dolgozni ne kelljen.
Lett téve egy ígéret. Én is azt gondoltam, amikor Bog beszélt erről a kiállításról, hogy mivel van vakcina, meg kellően biztonságossá tehető az egész, akkor ha nem is tömegnyomor, de jócskán lesznek rajta. Nem egy-egy szállingózó eltévedt. -
Bog
HÁZIGAZDA
Izé, pont az a lényeg, hogy a szervező GSMA orrba-szájba hirdeti, hogy visszatért az MWC. Ma ezt bírták kiküldeni komoly pofával:
"GSMA is today celebrating the return of MWC Barcelona, the world’s largest mobile ecosystem event. This year's edition of MWC Barcelona will be a powerful combination of a physical and virtual event – the first of its kind since Covid-19. The GSMA commits to bringing the best of what the mobile industry offers to its 35,000 in-person attendees and thousands more worldwide."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF F15 FX507ZI4 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest