- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ken Hong neve töretlenül a naptárban!
Jó arc.
Jó utat, jó munkát Srácok és reméljük az MWC után egy kis kikapcsolódásra is jut időtök!
-
Keem1
veterán
Jó utat skacok, mi pedig előkészítettük a fenekünket, minden létező feedre feliratkoztunk
-
A március 9.-ei Apple sajtóeseményre is elmentek?
-
andriss
csendes tag
Jó utat! Várjuk a híreket nagyon!
-
GyuriakiRAJ
újonc
Helósztok új vagyok errefelé van külön blog ahol az MWC-s blog vagy azok ugyan ott jelennek meg mint a többi?
Köszönöm előle is a válaszokat
-
Baridas
csendes tag
Jo utat, erezzetek jol magatokat! Varjuk a hireket!
-
Mr.Silkó
veterán
Jó utat nektek, várjuk a beszámolót, én személy szerint a szubjektív élményeket a legjobban! Meg az S6-M9 kombót.
-
tothmaxy182
őstag
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #7 üzenetére
Alsó-középben már a HD kijelző a legelterjettebb a qHD mellett? Ezt en valahogy a Samu telefonoknal nem vettem eszre.
-
tothmaxy182
őstag
Van egy olyan érzésem, hogy a srácok sem elsősorban a telefonok miatt mennek, hanem az utazás, bulizás miatt.
Ha csak nem lesz valami nagy meglepi, akkor kb a telefonok specjeinek 80%-a már tudható, vagy sejthető.
Felső kategória: Snapdragon 810 (vagy ennek megfelelő Exynos); 3-4 Gb RAM, QHD kijelző.
Felső-közép: Snapi 615; 2 Gb RAM; FullHD
Közép: Snapi 410; 1,5-2 Gb RAM; HD
Alsó-közép: Snapi 410; 1 Gb RAM; Jobb esetben HD, rosszabb esetben qHDEnnyi. A telefonok kinézete is kb már kiszivárgott, vagy legalábbis az utóbbi idők nagy tanulsága, hogy eléggé sejthető mi hogy fog kinézni (úgy, mint az előző széria, csak egyel nagyobb, vagy kisebb lekerekítés, és 0,5mm-re vékonyabb ház).
Ha csak nem lesz valami jó árú, minőségi, érdekes kínai cucc, akkor nincs sok reményem.
Engem az utazásról írt beszámolók jobban érdekelnek...
Jó utat srácok!
-
hemaka
nagyúr
Jo utat, varjuk a cikkeket es beszamolokat.
Gondolom azert suritik be vasarnapra es toljak le magasrol a sajtosokat, mert 1 ember cikkez, a tobbi mar futotuzkent terjed tovabb a kulonbozo netes csatornakon.
-
helixP
nagyúr
Alcatel nagyon nyomatja!
Segal:Én csak irigylem őket
-
Segal
veterán
Ilyenkor mindig irigyellek is benneteket meg nem is
Várjuk a sok beszámolót! -
Fineous
csendes tag
Kellemes időtöltést nektek!
Lesz valahol elérhető livestream a vasárnapi bemutatókról? A Samu és a HTC előadása izgatja a fantáziám.
-
sok sikert, hajrá hajrá!
aztán sok újdonságot hozzatok el! -
novinyul
veterán
Jó utat srácok!!! Már várom nagyon a híreket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest