- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
doma98
csendes tag
Gratula az Acateleseknek bár nem szeretem a telefonjaikat de ez jó!
-
Sziasztok!
Egy kis keresés után találtam végre egy helyet, ahol kapható: ITT 23e bruttó függetlenül.
Azt hittem, hogy olcsóbban lehet kapni esetleg (bár szolgáltatónál biztosan olcsóbb lenne), de 20-ért már kapható Nokia 3120 Classic, ami ugyan nem ilyen egyedi külsejű, de tudásban előrébb van az tuti (320*240 kijelző, 2MP kamera, ....)
Üdv: Sopi -
legiaap
félisten
-
greeneye166
aktív tag
Szerintem meg vagyunk vezetve!!!
A billentyűzeten található nagyító egy kisebb körre visz. Hosszútávon hipnotizálva lesz az ember.Egyébként örömteli, hogy az Alca leszokott az aszimmetriáról. Részemről semmi bajom az aszimmetriával, sőt, DE amit ezek eddig csináltak az több mint ronda volt. Ez a teló tényleg szép, bár furi kicsit.
-
mark75
senior tag
még mindig szép telo,ez lesz a legszebb alsos telo
-
Ha a hossza nem 104mm lenne, hanem 90, akkor még nagyobbat ütne a készülék. (9x5x1 cm lenne)
Alapvetően nem tetszik az a középső csík, de összességében jól eltalált formának tűnik. AKknek csak telefonálni kell a telefon, annak pedig tökéletes lesz a készülék.
-
joey04
titán
nekem sem tetszik. se ez se a másik alca.nem csak tudásban vannak elcsúszva hanem szerintem külsőt sem tudják eltaláni szinte soha.
nehezen tudom ezt elképzelni: "Az Alcatel 3-5 éven belül benne lesz a világ öt legnagyobb mobilgyártója között"
-
AMD Power
titán
A fekete az nem rossz.
-
REDeath
őstag
kicsit l7 jutott róla eszembe, de ez sokkal jobban néz ki! nekem bejön, igaz, e50-emet nem cserélném le mostmár erre
szóval nekem nagyon bejön!!! hátha lesz majd valami komolyabb telefon is tűlük hasonló külsővel, akkor lehet cserélnék -
pikszel
addikt
Nekem egyáltalán nem tetszik és a gombsor is túl van dizájnolva. A 2-es és 3-as gomb használhatóságára kíváncsi lennék, mert anno a K750-nél is sokan besípoltak, hogy a 2-es gombból a joy által kihasított darab nem túl szerencsés. Bár szerintem ez az utóbbinál nem probléma, mert egyértelműen beazonosítható vakon is az ominózus billentyű. De ez itt szerintem nem túl szerencsés.
-
Spindlyman
tag
Külalak jeles. Tudás közepes.
Az ára biztos, hogy jó lesz. Ráadásul pár hónap alatt zuhanni fog néhány ezressel... -
Ricardo
titán
Nagyon szép. Ha az ára nem lesz magas akkor sikere lehet.
-
blueMerle
veterán
Nagyon jól néz ki, a használtpiacon pedig nevetséges lesz az ára mert Alcatel
-
AS
félisten
Lesznek élö képek?
-
fullextra
tag
egész jó kis telefon!
-
Turmoil
senior tag
Ez tényleg szép.
-
Stanley-B.
őstag
Hát ez nagyon szépre sikeredett
-
kavicssli
addikt
Bog: Azt lehet tudni milyen áron lesz kapható?
-
kavicssli
addikt
Majd az ára eldönti hogy lesz e létjogosultsága ebben a dömpingben! De szevasz nem lesz....
-
legiaap
félisten
Imádom. Nagyon jól néz ki. Nekem is volt Alcatelem anno az 512-es azt is imádtam.
[link] -
Jadro
veterán
Ez egész pofás kis telefon. Direkt ilyen zsebbevaló kütyü. Telefonálásra, sms-ezésre bőven klassz. Nem egy multimédiabajnok, de akinek az hiányzik az nem tartozik a célközönségbe.
-
AS
félisten
Alca és a Sagem is fejlödik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OTP Bank topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest