- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Abban talán, hogy fejlesztik folyamatosan? A Kugoo meg egy koppintás. A cikkben említett M365 most tart a 2. generációjánál, mondhatni egy egészen új típus. Tudnak a Xiaominál is a hibáiról, mégsem jött új hw. rev. belőle.
Hogy neked esetleg nem ér meg 3x annyit kifizetni olyan dologért, ami kb. hibátlan, az egyéni preferencia.
Engem az bosszantana, hogy kiadok valamiért 120-180e-et és szar. Annyiért ne égjen le az ES4 alaplapja a pótakkunál, ne kotyogjon a kormány, stb. Nekem meg ez a fontos.Egyébként sokan azt sem tudják - miért is tudnák - hogy van olyan roller, amin nem szabályozható pl. az erő. ON-OFF, szavasz. Van, amelyiken visszatöltés sincsen. A legtöbbnek nem állítható a kormány magassága, nem is összecsukható a markolat.
A Kugoo ráadásul pont azt a régi v2-es verziót koppintotta, amin az e-twow hamar változtatott, mert voltak vele gondok. Értem én, hogy nagyon sokba kerül, de ha 100 körül akarunk rollert, akkor előbb veszek ES2-t, mint valami noname cuccot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -- 100% EREDETI AKKU, 1ÉV
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest