- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Abban talán, hogy fejlesztik folyamatosan? A Kugoo meg egy koppintás. A cikkben említett M365 most tart a 2. generációjánál, mondhatni egy egészen új típus. Tudnak a Xiaominál is a hibáiról, mégsem jött új hw. rev. belőle.
Hogy neked esetleg nem ér meg 3x annyit kifizetni olyan dologért, ami kb. hibátlan, az egyéni preferencia.
Engem az bosszantana, hogy kiadok valamiért 120-180e-et és szar. Annyiért ne égjen le az ES4 alaplapja a pótakkunál, ne kotyogjon a kormány, stb. Nekem meg ez a fontos.Egyébként sokan azt sem tudják - miért is tudnák - hogy van olyan roller, amin nem szabályozható pl. az erő. ON-OFF, szavasz. Van, amelyiken visszatöltés sincsen. A legtöbbnek nem állítható a kormány magassága, nem is összecsukható a markolat.
A Kugoo ráadásul pont azt a régi v2-es verziót koppintotta, amin az e-twow hamar változtatott, mert voltak vele gondok. Értem én, hogy nagyon sokba kerül, de ha 100 körül akarunk rollert, akkor előbb veszek ES2-t, mint valami noname cuccot.
-
Kapanyél
őstag
A Kugoo egy jó pár éves e-twow másolat picit átszabva. Az e-twow jelenleg a 6. generációjánál tart! Egyik roller sincs ilyen rég óta folyamatosan fejlesztve. Ez a kulago a v2 koppintása és még jobban elcseszése. Még annyit sem ér, mint amennyiért kínálják.
Az e-twow már bizonyított: sok usernek 6-8000km van benne és pár valóban apróságtól eltekintve tökéletes.
Nem úgy, mint az M365 vagy a Ninebot: ott azért vannak durva hibák. -
Kapanyél
őstag
Én hosszas keresgélés után végül e-TWOW rollert vettem.
- sokkal erősebb (500W / 1000W)
- sokkal gyorsabb (37 km/h)
- sokkal könnyebb (11,3 kg)
- sokkal tovább elmegy (valós 40-45km)
- sokkal hamarabb föltöltöd (3-4 óra)
- sokkal többe kerül. (350 listaáron)Mindenhová viszem magammal, sokszor össze sem csukom. A 11kg is elég nehéz, de még a pont vihető.
Ha merül az akku, akkor is megy 30-cal.
Elöl-hátul lengéscsillapítós, ami kötelező. Nem rugózó rollert ne vegyetek! Soha.
Állítható a kormány magassága is, összecsukható a markolata, van világítás elöl-hátul féklámpával.
Tömör légkamrás a gumija, így nincs defekt és mindig optimális a keménysége, 6-7000km-t kibír egy garnitúra.
Egyedül telefonnal nem lehet összekötni csak.Az olcsóbbak közül a Ninebot ES4-et ajánlom inkább, de azokkal is szokott apróbb gond lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest