- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
cinemazealot #16 üzenetére
Tény, hogy van ennél jobb billentyűzet is, de ennek a lényege az egyszerűsége, a mobilitás. Hogy mindez egy eszközön adott.
Rá lehet érezni. Szerettem az ilyeneket réges régen. Ami még csak telefon sem volt. Korábban ugye nem színes kijelzővel.
Ennél is inkább az a megoldás lenne jó, amit a Compaq Pocket PC -hez be lehetett szerezni. Csak ennél integrálva, ami nyilván sokkal vastagabbá tenné az eszközt. Persze tökéletes billentyűzet nem igazán van kompakt méretben.
Az említett N97 mellett amúgy hasonló megoldás volt az Xperia X1 is. Az sem volt a fejlődés csúcsa
, de kedveltem.
-
törölt tag
Nekem bejönnek az ilyenek. Régen szerettem az ehhez hasonló eszközöket. Illetve bejönnének...
Kíváncsi lennék mi indokolta azt, hogy akkora kávák kerültek a képernyő köré. Van rá tippem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest