Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tasker
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslie72
csendes tag
A ZTE Blade V10 -ben egy Helio P70 van, 4Gb/ 64Gb és 200 euró a németeknél, épp ma néztem a boltban. https://napidroid.hu/megerkezett-mediatek-helio-p70-kozepkategoria-uj-nagyagyuja/
-
"Nagy hangsúlyt fektettek a témafelismerős, sötét körülményekre is optimalizált előlapi kamerára, ami nem kevesebb, mint 32 megapixeles, és az előlapi apró noccsban kapott helyet."

-
dzsi23
addikt
válasz
Cranberries
üzenetére
Clickbait?
Azért nyomtam a cikkre, hogy az árát megtudjam, de a processzor is vicces(en hangzik). -
tibcsi0407
félisten
Axon 10 Pro 5G-ről csak én nem látom a cikket? Az a telefon nagyon el lett találva!
-
Cranberries
aktív tag
A bevezetőben: .... "kedvező áron."
A cikk utolsó mondata: "Az áráról semmit nem árultak el, ezzel kapcsolatban a márciusi premier során derülnek ki információk."
Most, akkor mi is van!?
-
tixem
addikt
"A rendszerchip az Unisoc SC9863A névre hallgató Cortex-A55 alapú nyolcmagos Spreadtrum-származék"
Ez nem telefon, hanem időgép bakker

-
Graphics
Jómunkásember
"A rendszerchip az Unisoc SC9863A névre hallgató Cortex-A55 alapú nyolcmagos Spreadtrum-származék, ami IMG8322-es 3D gyorsítót kapott, gyártástechnológiája pedig 28 nanométeres."
Ez komoly, 2019-ben egy sokéves gyártástechnológiát próbálnak erőltetni?
Hiába nevezik Unisoc-nak, maradt az a hulladék Spreadtrum, ami volt.... Hihetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- 14,2”-es táblagépet mutatott be a Huawei
- Apple asztali gépek
- BestBuy ruhás topik
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 2025.11.22 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azért nyomtam a cikkre, hogy az árát megtudjam, de a processzor is vicces(en hangzik).