MWC 2019: Bemutatkozott a ZTE Blade V10

Egyre kevesebbet lehet hallani Európában a ZTE-ről, de az MWC-n idén is szokásosan nagy standdal vannak jelen, noha főleg IoT és 5G hálózati eszközökkel. Egy középkategóriás okostelefont mutattak be, ami nem más, mint a Blade V10. Nagy hangsúlyt fektettek a témafelismerős, sötét körülményekre is optimalizált előlapi kamerára, ami nem kevesebb, mint 32 megapixeles, és az előlapi apró noccsban kapott helyet.


[+]

Alapvetően műanyagos, de nem rossz minőségű a 157,1 x 75,8 x 8,1 milliméteres ház, a jobb oldali gombok kicsit kattogósak, de jól elkülönül egymástól a bekapcsolásra szolgáló, illetve a dupla hangerőállító. 6,26 hüvelykes Full HD+ (1080 x 2280 pixeles) kijelzője IPS technológiájú, aljára USB Type-C csatlakozó került, ráadásul nem maradt ki a jack csatlakozó sem. 4.2-es Bluetooth-t és kétcsatornás, ac-s Wi-Fit is kapott a szokásos GPS-felhozatal mellé.


[+]

A rendszerchip az Unisoc SC9863A névre hallgató Cortex-A55 alapú nyolcmagos Spreadtrum-származék, ami IMG8322-es 3D gyorsítót kapott, gyártástechnológiája pedig 28 nanométeres. 3/32 GB-os és 4/64 GB-os változatokban válik elérhetővé, a hátlapi kamerapáros 16 + 5 megapixeles. A beépített akkumulátora 3200 mAh kapacitású. Az Android Pie rendszerén olyan apró szoftveres extrák működnek, mint a Z-Pop, ami egy, szabadon variálható gyorskapcsoló buborék, illetve a rendszerbe integrált Wi-Fi híváslehetőség.


[+]

Az áráról semmit nem árultak el, ezzel kapcsolatban a márciusi premier során derülnek ki információk.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés