- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Kozepkategorias??
-
-
janeszgol
félisten
válasz
nightshadow #14 üzenetére
O. Na ilyen kozel sem tippeltem meg.
Viszont akkor ha papiron nem is, de ha elemeiben hoz egy minoseget, versenykepes lehet.
A Nokia 6.1-nek a kijelzoje kozepes (alatt?), a kameraja kozepes (viszont gyonyoru hangot vesz fel). SoC kozepes alatt. Szoval ezt szerintem megugorhatja az L3. -
Mr.Silkó
veterán
Mi van a gyártókkal idén, hogy szinte mindenki csak vitrinek mögé rejtett mobilokat mutogat, vagy egyáltalán semmit, ahogy a jelen cikk (halovány) alanya is csak szóban volt jelen a kiállításon.. Holott például az utóbbi kategória versenyzői nem is valamiféle posztmodern technológiát vonultatnak fel..
-
lolal
senior tag
Mondjuk azt sem igazán értem minek erőltetik a alsó kategóriás mobilokat a Sony által. A flagshipp -eken kívül nem tudnak értelmes telefont összerakni . Annyi pénzért amennyiért adják ezt a szart,már van sokkal jobb választás is. Egy olyasmi üzletimodellre kellene rá állniuk, hogy évente egy flagshipp és annak a variánsai. Ezeket a Sony logóval ellátott hulladékokat meg mellőzni.
-
K0vasz
aktív tag
eh, pedig kinézetre nem rossz (mondjuk inkább tök átlagos, de ha már nincs noccs vagy belógó kamera, az nálam már plusz pont), a SoC/RAM is hozza a minimumot, de ez a 720p-s kijelző meg az ótvar kamera...
-
törölt tag
válasz
nightshadow #14 üzenetére
-
judas13
addikt
6762-est raktak bele!?? Nem csodálom, hogy nem volt képük még kirakni sem. A puszta bejelentéshez is már nagy lelkierő kelhetett vagy valamilyen anyag.
-
Drughi
addikt
3/32 mediatek soc? 40ért eladná magát a sony felirat miatt. Felette tökönrúgás...
Sejtem inkább súrolja majd a 100 gurigát
-
janeszgol
félisten
Biztosan lesz nálunk 70 ezer ft környéke. A Stereo hangfelvétel üdítően hangzik (sajnos ezt le kell még írni 2019ben is), viszont a minőséget alig határozza meg. Meglátjuk majd, mit tud felmutatni egy Nokia 6.1 telefonnal szemben például.
-
pjani
tag
Nekem is Sony-m van, méghozzá az XA1 Plus (2017 végi), abban kb. ilyen SoC van (Helio P20). Abszolúte semmi gond nincs vele, szerintem elég erős és takarékos is. Semmi hátrányt nem érzek hasonló Qualcommhoz képest. Egy alsó-középkategóriás készülékben miért mutatna rosszul, miért lenne ettől hulladék?
-
tixem
addikt
Sonyék nagyon profin nyomják a fullkretént. Mi ez már megint?
-
törölt tag
-
joey04
titán
Bemutatták, de ki már nem állították
vicc.
-
Emericus Max
tag
Nem méltó egy Sony céghez a MediaTek MT6762 chipset. Tök értelmetlen, fölösleges termék...
-
lolal
senior tag
Sony XZ3 tulajként mondom, ez valami ipari hulladék. a Mediatek CPU-nál vált érdektelenné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest