MWC 2019: Bemutatkozott a Sony Xperia L3

Hirdetés

Méretes és jól összerakott standot állított a Sony az idei MWC-re is, ám aki nem a demókért, hanem a termékekért látogat el feléjük, több szempontból is csalódhat. Nem csak a csúcskategóriás Xperia 1, de a frissen bemutatott paletta alsó végén lévő Xperia L3-at is hiányzó: csak bemutatták, de semmilyen formában nem állították ki. A 154 x 72 x 8,9 milliméteres, 156 grammot nyomó telefonról tehát csak annyit tudunk, amennyit a weblapja elárul: 5,7"-es, 720p-s HD+ kijelzője van 18:9-es képaránnyal és Gorilla Glass 5 védettséggel.


[+]

Rendszerchipje a szerény MediaTek MT6762, ismertebb nevén Helio P22, nyolcmagos Cortex-A53 processzorral, PowerVR GE8320-as grafikai egységgel, 3 GB RAM-mal és 32 GB-os, bővíthető eMMC tárolóval. Van single és dual SIM-es változata is, két csatornán legfeljebb n-es Wi-Fit támogat, a GPS és GLONASS vevőn kívül 5.0-s Bluetooth-szal, NFC-vel és USB Type-C csatlakozóval büszkélkedhet. Nem maradt ki az FM-rádió és a sztereó hangrögzítés.


[+]

A hátlapi kamerapáros 13 + 2 megapixeles, a fő egység f/2,2-es lencsét kapott 1,12 mikronos pixelmérettel 1/3"-es szenzoron, 80 fokos látószöggel, mellette pedig egy aprócska, mélységinfókat szolgáltató szenzor dolgozik f/2,4-es lencsével. Szoftveresen a hibrid autofókusz, a bokeh-effekt, az ISO3200 és a 4x-es digitális zoom áll a felhasználó rendelkezésére, az előlapi kamera 8 megapixeles, f/2-es, és portré effekt is tartozik hozzá a képernyővakun kívül.


[+]

Ezüst, fekete és arany hátlap tud tartozni a fekete előlaphoz, a 3300 mAh kapacitású akkumulátor pedig USB PD szabvány szerinti gyorstöltést támogat, a Sony adaptív szoftveres hátterével. Ujjlenyomat-olvasóját jobb oldalán hordja. Árról és piacra kerülési időpontról egyelőre semmit nem tudunk.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

  • Sony Xperia XZ1 - egy újabb lépés előre

    Még mindig gyönyörű a formaterve, ám a kávamentes és dupla kamerás trendektől továbbra is távol marad a japán gyártó 5,2 hüvelykes kijelzőjű csúcsmodellje. Az idei második.

Hirdetés