Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A tokja tölti a fülest, amint beteszed, így annyira nem para az üzemidő (hacsak nem akarsz egyhuzamban 8-10 órát zenét hallgatni rendszeresen). A leejtés szerintem teljesen szürreális elképzelés, ennyi erővel a telefont is külön vigyázva kell elővenni, mert azt is leejtheted, nincs az övedre kötözve. Szemüveggel is ez a helyzet, és még lehetne sok más példát hozni. Én például nem bírom, ha ott himbálózik félig a fülemben a füles,
akárminek nekiütődik vagy beleakad, és simán tönkremehet.Az ilyen vezetékmentes megoldásnál viszont cserébe nem kell azzal vacakolni, hogy hol vezeted el a vezetéket, beleakad-e valamibe, feszül-e, megtörik-e a csatlakozó, kirántod-e véletlen a füledből, hova teszed a telefont, hogy elérjen addig a kábel és mégis kényelmes legyen hordani, stb stb.
Amíg nem próbáltad, könnyű azt mondani, hogy á ez felesleges és hülyeség, nekem sosem kellene. De tényleg pillanatok alatt megszokja az ember a kényelmét, és utána a kábeles már csak koloncnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+/S9+ Book Cover Keyboard Slim Black
- Pitaka Magsafe tok - Samsung Galaxy S25 (ultra slim)
- Eladó pár db új Powerbank! 5000mAh-20000mAh-ig
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- IPhone 15 Pro Max 256GB Állapot 10/10 Akku: 89% Jótállás: 2026.12.21.-ig
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest