Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nimda
addikt
Majd a tesztek kiderítik mennyit tud ez a proci, illetve maga a teló összességében. Ár -érték arányban nyilván verhetetlen lesz, de semmi újat nem tud felmutatni, külsőleg sem. Nem az a baj, hogy kiadnak ilyen készülékeket, magát a márkát imádom, de valami innováció már nem ártana, vagy legalább külbecs. Van már hasonló készüléke a gyártónak, éppen hogy csak picit mozdítanak valamin.
4X jól sikerült, mi indokolja a váltást?
Az idő? De leginkább a kíváncsiság hajtana, ahogy mást is, téged is. Eladni biztos nem fogom, van egy néhány a családban.
-
-
Mankó
veterán
Én is hasonlóképpen vagyok vele, de mivel a régi LG G2-m összetört, valamit vennem kell.
5 Plus vs Note 5 pro.Kicsit elszomorodtam, hogy lehet majd ez is 3/32-es mérettel nyit és majd lesz 65, meg hogy heteket kell várni rá. Lehet be kell vállalnom egy 5 Plust addig, aztán ha nagyon jó lesz a Pro tesztje és az árazása is, akkor meg túl adok a Plus-on 40-ért és veszek Pro-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- DJI topic
- iPad topik
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged