Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- 1 VII Japán
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami elmegy már ilyen 4-5 órát, az nem vészes szerintem. A jobbak elmennek 8-9-et is (most valamelyik Huaweiről írta ezt egy tulajdonos). Ennyit szerintem nem sokan hallgatnak egy nap zenét.
A BT-nek amúgy az az előnye is megvan, hogy ha a fülesed amúgy jó minőségű, akkor szarabb telefonról is jól szól, mert nem a telefon dolgozza fel a hangot, hanem a fülesben történik minden. Oneplus 5-nél nagyságrendekkel szebben szól a BT fülesem, pedig az egy 150 ezres telefon, felső kategóriás hardverrel...tixem: Hajrá. Én meg 1 perc után letettem, hogy inkább a csend. Ahogy a többi ilyen világmegváltó kínai csodát is általában. Alsó kategóriában a Piston 3 volt egy elég jól sikerült termék, de már nem gyártják egy ideje.
Lehet, hogy sok pozitív vélemény van, de rengetegen egyszerűen nem hallottak mást az ilyen vacak Marley meg Skullcandy meg Sennheiser füleseknél, nyilván tetszik nekik valami, ami lehet, hogy picit jobb is, és töredékébe kerül. Attól még nem lesz jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest