- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami elmegy már ilyen 4-5 órát, az nem vészes szerintem. A jobbak elmennek 8-9-et is (most valamelyik Huaweiről írta ezt egy tulajdonos). Ennyit szerintem nem sokan hallgatnak egy nap zenét.
A BT-nek amúgy az az előnye is megvan, hogy ha a fülesed amúgy jó minőségű, akkor szarabb telefonról is jól szól, mert nem a telefon dolgozza fel a hangot, hanem a fülesben történik minden. Oneplus 5-nél nagyságrendekkel szebben szól a BT fülesem, pedig az egy 150 ezres telefon, felső kategóriás hardverrel...tixem: Hajrá. Én meg 1 perc után letettem, hogy inkább a csend. Ahogy a többi ilyen világmegváltó kínai csodát is általában. Alsó kategóriában a Piston 3 volt egy elég jól sikerült termék, de már nem gyártják egy ideje.
Lehet, hogy sok pozitív vélemény van, de rengetegen egyszerűen nem hallottak mást az ilyen vacak Marley meg Skullcandy meg Sennheiser füleseknél, nyilván tetszik nekik valami, ami lehet, hogy picit jobb is, és töredékébe kerül. Attól még nem lesz jó. -
törölt tag
Jó, akkor ne kérj belőle, de így hamarosan nem lesz olyan telefon, amit még tudsz venni. Nekem mindegy.
Zircon kb mindenben gyenge szerintem. Egyszerűen ennyiért nem lehet használható fülest kapni sajnos. Ez van.nonsen5e: Azért van elég sok termék a két véglet között is. Valahol szerintem 30$ környéken lehet olyat kapni, ami már nem szörnyű, de még nem is drága, onnan felfelé pedig egyre csak bővülnek a lehetőségek.
-
törölt tag
Autóba szerintem praktikusabb a BT, én utálom a kábelt dugdosni, hangerőt állítgatni, meg egyebek. Otthoni rendszerhez meg szintén valami jobb BT, vagy még inkább CCA, ha esetleg számít a hangminőség is.
tixem: Amilyen minőséget a legtöbb telefon kinyög a füles kimeneten, nem valami nagy kár érte.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #45 üzenetére
-
törölt tag
Amikor megláttam az első képet a hírben, először azt hittem azt adták ki most
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Wise (ex-TransferWise)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Revolut
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest