- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ami elmegy már ilyen 4-5 órát, az nem vészes szerintem. A jobbak elmennek 8-9-et is (most valamelyik Huaweiről írta ezt egy tulajdonos). Ennyit szerintem nem sokan hallgatnak egy nap zenét.
A BT-nek amúgy az az előnye is megvan, hogy ha a fülesed amúgy jó minőségű, akkor szarabb telefonról is jól szól, mert nem a telefon dolgozza fel a hangot, hanem a fülesben történik minden. Oneplus 5-nél nagyságrendekkel szebben szól a BT fülesem, pedig az egy 150 ezres telefon, felső kategóriás hardverrel...tixem: Hajrá. Én meg 1 perc után letettem, hogy inkább a csend. Ahogy a többi ilyen világmegváltó kínai csodát is általában. Alsó kategóriában a Piston 3 volt egy elég jól sikerült termék, de már nem gyártják egy ideje.
Lehet, hogy sok pozitív vélemény van, de rengetegen egyszerűen nem hallottak mást az ilyen vacak Marley meg Skullcandy meg Sennheiser füleseknél, nyilván tetszik nekik valami, ami lehet, hogy picit jobb is, és töredékébe kerül. Attól még nem lesz jó. -
törölt tag
Jó, akkor ne kérj belőle, de így hamarosan nem lesz olyan telefon, amit még tudsz venni. Nekem mindegy.
Zircon kb mindenben gyenge szerintem. Egyszerűen ennyiért nem lehet használható fülest kapni sajnos. Ez van.nonsen5e: Azért van elég sok termék a két véglet között is. Valahol szerintem 30$ környéken lehet olyat kapni, ami már nem szörnyű, de még nem is drága, onnan felfelé pedig egyre csak bővülnek a lehetőségek.
-
törölt tag
Autóba szerintem praktikusabb a BT, én utálom a kábelt dugdosni, hangerőt állítgatni, meg egyebek. Otthoni rendszerhez meg szintén valami jobb BT, vagy még inkább CCA, ha esetleg számít a hangminőség is.
tixem: Amilyen minőséget a legtöbb telefon kinyög a füles kimeneten, nem valami nagy kár érte.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #45 üzenetére
-
törölt tag
Amikor megláttam az első képet a hírben, először azt hittem azt adták ki most
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 2022-es évjárat,tenger kék színben eladó!
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest