Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TywLannister #101 üzenetére
Most már rengeteg helyen kapható, és élőben elég vonzó készülék! Az ára is mérséklődött gyorsan.
A hajlított kijelző nagyon nem kellett volna, a gombok is szörnyen nehezen kitapinthatóak, összességében viszont el tudta érni nálam, hogy random eszembe jusson nap közben úgy, mint valami, amit örömmel vennék meg magamnak.
-
T. I.
senior tag
Reggel megnéztem a MediaMarkt weboldalát, hogy a Nokia 7 plus van-e raktáron. Erre mit láttam: Sirocco 259.000,- Ft-ért, 10 napon belüli szállítással. Fenn volt a teljes adatlap. Valamit elbachattak, mert most délután már nincs fenn.
Csoda, hogy más nem szúrta ki, itt MobilArenán. -
TywLannister
csendes újonc
Magyarországon mikortól fogják árulni? Van erről valami hír?
A cikkben április van, de árukeresőn sem találtam még róla semmit sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest