- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
Az elkövetkező 10 évben a buta mobilok okosítása lesz a trend. Okos mobilt évről évre kevesebbet vesznek, miközben iszonyat mennyiség buta mobilt adnak el. A világ nagyobbik felének pedig vagy nincs telefonja, vagy olyan szegény, hogy a buta mobil bőven elég. Ha pedig a hagyományos mobil némi extrát is ad, garantált a siker. Az okos mobillal szemben ugyanis jó pár területen behozhatatlan előnye van, üzemidő, használati rutin, tartósság, javíthatóság, ár/ érték arány. És akkor nem beszéltem még arról a szempontrol, hogy vissza térhet a régen eltemetett stílus, design, szín. Most gyakorlatilag minden mobil egy kaptafa. Tokot kell vegyek rá, hogy egyedi legyek, az egész előlapi rész pedig ha akarom ha nem, fekete marad. Én szurkolok neki, óriási potenciál van ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Energiaital topic
- Cyberpunk 2077
- Napelem
- Haditechnika, harcászat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Metal topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Argos: Szeretem az ecetfát
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest