- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
Sztem nem érdemes find-ot venned. Alapból nagyon drága és am is kivonulni látszanak Európából. A webshopos oldaluk is leállt, és a Community oldaluk is hanyatlik- Már nincsenek olyan ütemben a frissítések, ellenben a kínai oldaluk szalad. Nem beszélve arról, hogy nagyon drágák a készülékeik.
Én még anno olcsón meg tudtam venni újonnan a find7-et. Meg kb eladhatatlan a használt piacon (én is próbáltam egy megkíméltet eladni - sikertelenül). Minőségre egyébként tényleg ott van, az enyém 3 éve teszi a dolgát és eddig semmi baja (se kívül, se belül).
Kamerában a G4-G5 szintjén van a find7, pedig az LG később adta ki ezeket a típusokat, szóval tuti ennek is valami nagyon durva kamerája lesz. Bár ez nem a Find sorozat egyike lesz, hanem az N-é
Szvsz egy OnePlus sokkal jobban megéri az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Milyen routert?
- Autós topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hardcore café
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest