Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Érdekelne mit tud majd.
-
-
safizoo
tag
[Itt megnézhető ez az oppo r9s], de nem látom az 5x zoomot, viszont f1.7-ről ír ami nem rossz.
meg az ára sem, valami 650 usd -
-
dz1989
senior tag
Nagyon kíváncsi leszek Én is. A minőségre és hogy teliben meg vissza milyen blendek lesznek
Valamit a full manuális beállításokra.Amúgy a Sharp 902sh nak már volt igaz csak 2x.
A Samsung G810 (aki nem ismerné az a Symbian-os változat) az nekem is othon tölti a nyugdíjas éveit. -
moleculez
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
Nem hiszem, hogy nagy durranás lesz.
Volt már pár ilyen modell, de ne lehyen igazam.
A digitális zoom, (nevezzük nevén : kivágás) pedig nem annyira halott dolog, anno a Lumiákban egesz szépen tette a dolgát, igaz volt mobotte kis technológia. (19mpx képnek a negyedét használtam fel, senki meg nem mondta, hohy az kivágás.) -
Nagyon jól hangzik.
Kíváncsi vagyok a tesztekre. Nagyon! -
balazs1022
őstag
Sztem nem érdemes find-ot venned. Alapból nagyon drága és am is kivonulni látszanak Európából. A webshopos oldaluk is leállt, és a Community oldaluk is hanyatlik- Már nincsenek olyan ütemben a frissítések, ellenben a kínai oldaluk szalad. Nem beszélve arról, hogy nagyon drágák a készülékeik.
Én még anno olcsón meg tudtam venni újonnan a find7-et. Meg kb eladhatatlan a használt piacon (én is próbáltam egy megkíméltet eladni - sikertelenül). Minőségre egyébként tényleg ott van, az enyém 3 éve teszi a dolgát és eddig semmi baja (se kívül, se belül).
Kamerában a G4-G5 szintjén van a find7, pedig az LG később adta ki ezeket a típusokat, szóval tuti ennek is valami nagyon durva kamerája lesz. Bár ez nem a Find sorozat egyike lesz, hanem az N-é
Szvsz egy OnePlus sokkal jobban megéri az árát.
-
Balzak83
senior tag
Ez nagyon tetszik, zseniális. esélyes, hogy más gyártók is ilyesmiben gondolkodnak. És nem is nagy az egész modul. Szerintem a jövőt mutatták most be.
-
mizoli
addikt
Nekem tetszik, szívesen megnéznék pár képet, ami ezzel készült.
-
"Teszem hozzá, ha valaki fényképezni akar vegyen egy fényképezőgépet.
Ezért megköveznek..."
Én nem foglak!
Sok telefonom volt már,pl a S7/S7 Edge is marha jó képeket lő,próbáltam kihozni belőle amit csak lehetett,de elkezdett kevés lenni (ahogy most az i7 is),többre vágyom,úgyhogy egyre jobban hajlok egy belépőszintűnél kicsit komolyabb DSLR vagy MiLC felé. -
Hennet
aktív tag
válasz
konigjanos #7 üzenetére
A technológia nem új, de a kivitelezés igen: plusz 2x zoom, (kb.) -13mm.
De sajna nincs új a nap alatt idén sem igazán.Teszem hozzá, ha valaki fényképezni akar vegyen egy fényképezőgépet.
Ezért megköveznek... -
válasz
konigjanos #7 üzenetére
Pont ezt akartam írni én is!
Samsung G800-ban volt ilyen!
Nekem 2008-ban volt ilyenem,imádtam! -
judas13
addikt
válasz
konigjanos #7 üzenetére
Pontosan.
-
Akartam mondani, hogy volt már ilyen. De azt nem értem, hogy minek ez a hatalmas vékonyítás megint?
Simán lehetne akár 10mm is a kamerás mobil egy kellemes combos akksival! -
konigjanos
senior tag
Már 10 éve volt ilyen a samsungban, volt ilyenem:
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ez a merőlegesen elforgatott lencse nem mai ötlet, pl. ütésálló fényképezőgépekben láttam már, és telefonokban is rebesgették már egy ideje - gondolom, most sikerült elég vékony kivitelben megoldani.
-
-
forgonati
őstag
Fényképezőkben már 10 éve is ott virított ez a megoldás szóval nem annyira új az ötlet. Persze telefonban még nem nagyon lehetett látni. De asszem valamelyik gyártó már megcsinálta telefonba is régebben.
A gond ezzelba periszkópos dologgal az, hogy minél több tükrön verődik vissza a fény, annál inkább gyengül a képminőség. Nekem volt ilyen elven működő fényképezőm, nem is egy, de sosem tudták hozni egy klasszikus optikával szerelt, hasonló árú fényképező szintjét. Lágyabban rajzoltak, durva torzítás a széleken, stb. -
ket_kerek
csendes tag
Várjuk meg a fényerőt, és persze majd a tesztképeket a nagy örömködés előtt.
Jó lenne persze ha minden szuper éenne, de valami kompromisszum sajnos kell itt, próbálkozott ezzel már más is. -
Cathulhu
addikt
Vegre valaki megcsinalta (par eve olvastam errol az otletrol). Grat az opponak, evek ota ugyis szemezgetek a findokkal, ha kijon egy find ezzel, akkor egy vevojuk lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest