Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
Végül sosem küldték el a tesztkészüléket?
-
slimshady
senior tag
Város a teszt. Kíváncsi vagyok milyen az összeszerelés.
üdv.: SlimShady
-
Fiery
veterán
Ha mar ott volt a keszuleken az AIDA64, igazan kuldhettetek volna a masinarol egy riportot
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyCheese
tag
"őszintén értékelve az őszinte érdeklődést" Az igen..
Sokan vagyunk, de nem kevesen! - k@bdb3t3pötch
-
dilajoska1
őstag
válasz holozis_HUN #13 üzenetére
Sajnos a Chrom-ban van a hiba plusz ott van még az Android System Webview. Minnél többet frissítik annál rosszabb lesz!
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Béééla
őstag
Felejtsük el a kompatibilis appokat. Iszonyat erőforrás menne el rá hogy folyamatosan tujda egy másik platform dolgait. A Microsoft is eldobta ezt.
Menjenek oda a Xamarinhoz, Unityhez, Unreal Engine-hez, dolgozzanak töredékannyit azon hogy egy crossplatform IDE támogassa őket, a fejlesztők pedig tapsikolni fognak örömükben hogy elég pár kattintás: "Add build target" és működik!Végre Bubitelefon, de kéne egy "barátibb" árcédulás is. Gyorsan körbe is nézek, milyen ubi telók kaphatók normális supporttal.
Bélabá
-
törölt tag
Volt már ennél acélosabb Ubuntu vas. Meizu Pro 5 Ubuntu Edition. Sajnos, nem tudja a B20 -at.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz holozis_HUN #13 üzenetére
Tehát bármely telón szaggat, de kizárólag Chrome-mal. Akkor talán nem az új telefonok a gyatrák, hanem a Chrome böngésző "ennyit tud". Próbáld meg ugyanezt a gyári böngészővel, vagy egy Opera-val.
-
Cathulhu
addikt
Hosszas várakozás után fél éve kipróbáltam az Ubuntut (a pro5 ubuntu flagship is egyben), hát nagyon kár volt. A rendszer említésre sem méltó, kukába való. Mondom ezt lelkes és elkötelezett linux használóként
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz holozis_HUN #8 üzenetére
PH szaggat? Mivan? Melyik?
#Chris akkor viszont a rendszer megy a szemméttelepre belátható időn belül...
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
holozis_HUN
veterán
Azért a 801 nem rossz manapság sem Mondom ezt Z3 tulajként.
Metnéztem MM-ben, a Ph ugyan úgy szaggat S7-en chrome alatt, mint z3-on, sőt jobban Alig gyorsabb az S7, csak az animációk vannak szebben megírva. De appokat kb hasonló sebességgel nyit meg ilyenek. Bőven jó még
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Matada2.3
veterán
Erre a legjobb az MWC építitek a kapcsolatokat! Nagyon jó! Bár a telefon annyira nem érdekel, személy szerint soknak tartom az árát és az Ubuntu rendszer se fogott meg pár évvel ezelőtt.
Finn the human
-
petipetya
nagyúr
Kíváncsian várom a tesztet. Vajon rá lehet kötni, vagy lehet tükrözni nagyobb kijelzőre (tv/monitor), illetve van usb-otg támogatottsága?
Nem pont erre a modellre gondolok, de egy hardveresen erősebb telójuk esetén a jövőben (2 év múlva?) elgondolkodnék azon, hogy ezzel váltsam ki a mostani telót és laptopot (amely utóbbin linux fut).
Persze valószínűbb, hogy csak nagyokat álmodok, melyekből úgysem lesz semmi.
"nincs rá lezsóidő"
-
-Faceless-
őstag
A modulok piaci árára kíváncsi lennék. Mondjuk mennyibe kerülne a s801-et upgradelni.
-
RaveForce
veterán
Rohadjak meg tetszik... na es a modularitas.. valahogy igy kellene, a modu, az ara, a G5, de meg a motorola megoldasanal is jobban tetszik ez az elképzelés
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Fred23
nagyúr
A rendszer miatt megéri! Mindig is egy olyan mobilról álmodoztam, ami a strapaság és vízállóság mellett még valamilyen linux disztrót is futtat, de ez kábé már az esélytelen kategória. Ha pedig együtt mind nem lehet, akkor a rendszert áldoznám be mégis a strapaság oltárán, így valszeg nekem az elkövetkező pár évben nem lesz linuxos mobilom.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
Ha meg tudják oldani az androidos appok zökkenőmentes kompatibilitását akkor van esélyük megmaradni a piacon.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Dhampir
félisten
Végre egy Ubuntus mobil!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest