Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
Nem rossz, bár egyre kevésbé ütős ahogy jönnek az újabb telefonok.
-
Mr.Silkó
veterán
Szép.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
Mondjuk a Smartisan annyira marginális részesedésű gyártó, hogy nem is éri meg velük foglalkoznia az almának. Most az a 4 felhasználó, aki elszipkáztak...
Amúgy szerintem ott szívták meg, hogy nem tudtak értelmesen levédetni dolgokat Kínában, és amiket le tudtak, azok egy részét is bírósági eljárásban törölték (pl. Meizu elleni per során). Így még ha akarnának, akkor sem nagyon tudnának ott perelni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
A Smartisan pedig sokkal komolyabb ennél, nem is értem ezt hogy gondolták...
-
válasz
tibcsi0407 #20 üzenetére
A V9 szerintem pont nem egy utánzat.
A Smartisan és a Goophone nálam a profi vicc kategória -
válasz
Dr. 444Hertz #17 üzenetére
Hazai terepen semmi esélyük nincs.
Kína még mindig diktatúra.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #19 üzenetére
Engem sem. Nekem az Honor V9 beégett a tudatomba, pedig azt is sokan köpködik, hogy hasonlít az almára. De nem érdekel, akkor is megszerzem.
De akkor menjünk messzebb, ismered a Smartisan M1-et és M1L-t? Na ott mit szólt az Apple? -
válasz
tibcsi0407 #18 üzenetére
Jogos.
Mondjuk engem nem zavarna. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #17 üzenetére
Pontosan ezért. Az Apple rengeteg vevőt bukhatna szerintem, ha elkezdenék Kínában fingatni, mert betámadja a kínai márkákat.
-
válasz
afterwhite09 #16 üzenetére
Szerintem nem pofátlan, mert elölről nem iPhone koppintás
Amúgy nem értem, hogy az Apple miért nézi ölbe tett kézzel... Várnak, amíg mindenki őket utánozza, majd kirobbantanak egy jogi peres világháborút?
Oké, biztos Kínában mást jelent a szerzői jog fogalma, de akkor is... -
afterwhite09
tag
válasz
Dr. 444Hertz #15 üzenetére
Az egész telefon egy Apple iPhone 7 koppintás, max szemből nem az... A beállítások ikon egy az egyben ugyan az. Elég pofátlan dolog az ilyen, de hát manapság már mi nem?!
-
Jól látom, hogy iPhone ikonkészletet használ az UI?
Nem ismerem a gyártót annyira, szóval ez nekem újdonság... -
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
ha ilyen jók hogy hogy nincs itt user?
-
mizoli
addikt
Régebben a Vivo Xplay 5-öt nézegettem, de kb. beszerezhetetlen volt. 1 db nekem tök ismeretlen kínai webáruház? árulta, elég borsos áron.
Nem mertem megrendelni -
-
T. I.
senior tag
Nem tudom, hova kéne írnom / kinek, de arra lennék kíváncsi,hogy a Canonical / Ubuntu jelen van-e a MWC-n.
Köszi! -
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #2 üzenetére
Meg hát az áruk már kint sem túl olcsó, mire ide eljutna, addigra már vehet az ember akár Samsungot is annyiért...
-
sandro84
csendes tag
Nem rossz, de 190.000 ft ott kint... Kíváncsi vagyok hogy mi kell ahhoz hogy valaki ezt vegye, ne az olcsóbb és nem koppincs S7 edge mobilt?!
-
moleculez
veterán
Csinos. Elölről S6, hátulról 6S, nincs itt gond. Amúgy kifejezetten tetszik, csak árazás is legyen okés.
Batai: A Vivo a jobbfajta kínai, elsővonalas, nem Ulefone, meg Umi,Uhans, és társai. Xiaomi-Meizu-Oppo liga. -
batai15
félisten
ezek a vivo telefonok mennyire jók? nem is nagyon vannak magyar userek, így úgy vagyok vele ha kínai telefonból nincs ph topik, azzal nem érdemes foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csodaszép, villámgyors és nálunk aligha lesz kapható: a Vivo Xplay 6 a technológiai egzotikum definíciója.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- LEGO klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest