MWC 2017: Kezünkben a Vivo Xplay 6

Hirdetés

Az év végén mutatkozott be és most személyesen is megcsodálhattuk a Kínai Népköztársaságban egyre előnyösebb piaci pozíciót elfoglaló Vivo aktuális csúcsajánlatát, az Xplay 6-ot. A masina messziről kitűnt a többi közül, és talán megbocsátható neki, hogy az egyik koreai csúcsmobilra hasonlítanak a vonásai.


[+]

Leginkább azért, mert két szélén ívelt, 5,46 hüvelykes és QHD felbontású paneljét alighanem a Samsung gyártja. Adottak az AMOLED-re jellemző, élénk színek és a tökéletes feketék, akárcsak az alacsony fényvisszaverés. Oldalsó kávákról alig lehet beszélni, alulra viszont ujjlenyomat-olvasó került, a home gombba építve.


[+]

Megfordítva a mobilt megint csak az ember eszébe juthat egy rivális márka terméke, mégis széles marad az esztétikai mosoly, mert a fémházas masina tényleg mutatós, plusz egész kényelmes a fogása. Azért a 153,8 x 73,6 x 8,4 milliméteres és 178 grammos paraméterek nem jelentenek apró készüléket, ízig-vérig egy phabletről van szó, méghozzá csúcskategóriásról.


[+]

A mindenhol kerekded házban ugyanis a 4 Kryo magot használó Snapdragon 820 mellé 6 gigabájt RAM-ot és 128 gigabájtos tárolót pakoltak, a hátlapon pedig úgyszintén a prémium kategóriára jellemző, 12 + 5 megapixeles dupla kamerarendszer került f/1,7-es rekeszértékű lencsékkel, PD-autofókusszal és 4K felvétellel. Az előlapon 16 megapixeles kamera figyel. A telepméret 4080 milliamperórás, úgyhogy a gyors lemerüléstől nem kell tartani, a gyors töltés pedig ugyebár előny. Sajnos a kívül-belül letisztult masinát nálunk aligha lehet majd hivatalosan beszerezni, Kínában viszont 190 ezer forintnak megfelelő jüannál megáll a mutató. Nem rossz.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés