Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #12 üzenetére
-
vilmose33
őstag
Jó telefon az is biztos
. Volt nekem is Xiaomi még amikor megjelentek kis hazánkban Redmi 1s. Nem jött át,- bár elismerem nagyon jól használható- a Miu-i felület. Persze ez teljesen szubjektív, meg le lehet cserélni. Apollohoz meg remek áron jutottam hozzá. Igaz mást akkartam, de igy utólag Én sem bántam meg.
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #7 üzenetére
Igen ez mindig egy jó kérdés. Szervíz háttér és a support milyen ,van-e egyáltalán. Márka függgő a dolog. Apollo lite-ot tudom felhozni példának, forgalmazza az Eustock 1év garit ad rá, van hivatalos szervíz itthon. Ha van rá pénz-legyen szívből kivánom-akkor persze vegyen az ember ismert márka telefonját. Ha visszont árérzékeny( nincs rá pénze itt jövök Én a képbe) akkor keres más alternatívát, hogy a kevesebb pénzért jó telefont kapjon. Aztán vagy sikerül vagy nem. Ezért is mertelek bátoritani, hogy esetleg próbálj ki egy kínai csodát is. Persze kellő körültekintéssel vásárolj. A gond inkább, hogy mennyire küldik az adatokat haza, illetve mennyire minőségi annyagokból vannak összerakva. Perzse rábeszélni sem akarlak, láttom jó izlésed van az aláírásodból. Nekem is volt Htc-m, illetve BB.-m.
-
vilmose33
őstag
válasz
A 2. Vesztes #1 üzenetére
Nekem Apollo lite- om van ,ugyan ezzel a hardverrel. Nagy megelégedéssel használom.Ha veszel kínait csak garisat. Nekem nem volt még gondom vele, de nagy a minőségi szórás. Pl .valakinek lötyög a gomb stb. De ahogy láttom a nagyobb gyártoknál is vannak gondok rendesen. Tehát csak bátran ,és csak garisat ha úgymond kínait veszel. Melesleg majd az összes telefont ott készítik, de gondolom ezt mindenki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest