Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
A koncepcióval? Semmi!
Azzal annál inkább, hogy netezek és a net nem megy, mobilnet kikapcs-bekapcs és újra megy. Vagy hogy keresztbe fagy a kamera alkalmazása. Vagy hogy 3 GB RAM van a L950-ben és ha megbököm a Messenger értesítését egy élet mire bejön az üzenet, rosszabb esetben kifagy az alkalmazás és indíthatom el megint.
Vagy hogy az egyetlen épkézlábnak mondható videolejátszó progi is 15 perc után kifagy, a gyári nem kezel minden hangformátumot. Könyörgöm, ha egy platform, egy minden, akkor ugyanazt tudhatná a desktop videolejátszó mint a telefonos
Vagy hogy rendszeresen újraindul. Csak hab a tortán hogy izzik a teló 15 perc passziánsz után.Megszálott windóz-telós voltam. WM5.0-tól kezdve kitartottam mellette mert láttam benne a potenciált. De hogy az MS is magasról tojik a csúcstelójukra, az unalmas. Majd' másfél év telt el a megjelenés óta és még mindig nem sikerült olyanra kalapálni hogy még egyszer ilyet vegyek. Majd a 8. Majd a 8.1. Majd a 10.
Majd ha piros hó esik!Ha nem tudott az MS egy épkézláb fejlesztőket támogató programot kitalálni hogy megszüntessék az apphiányt akkor viszlát.
És hiába jönnek ki a gyártók jobbnál jobb hardverrel, ha tényleg csak az megy, ami gyárilag rajta van.
-
flatline#2
tag
Szia,
Szerintem semmi baj nics a koncepcióval a baj csak az, hogy az elmúlt évek és a saját tapasztalataim szerint ez továbbra is csak koncepció marad.
Annyira szerettem volna, ha ez működik. Volt egy 930-am, kb 1 hónapja adtam el és lett helyette egy Huawei P9. Nem mondom, hogy sokkal többre használom, mint a 930-at használtam, de itt most nem kell se nekem, se a telefonnak nagyon gondolkodni ha akarok valamit, mert van amit szeretnék és meg is csinálja (hétköznapi felhasználás) Plusz a végére nekem a 930 elég lassú lett. Értsd: messenger kb 15 sec volt amíg betöltött, na meg volt 1-2 gyerek betegsége.Amúgy a kameráját a jelenlegi telefonmnak bármikor elcserélném a 930-as kamerájára.
Szóval, szépen hangzik, de ez már csak így megy évek óta.
Ígérem, ha egyszer elindul valamiért az, hogy lesznek appok (nem ilyen second hand), akkor ismét beállok a sorba, mert a potenciál mai napig ott lenne, csak hát ezt mondogatjuk már az utóbbi 2-3 évben. -
hibavissza
veterán
Amíg van a partnereknél raktáron készülék addig nem jelentik be, hogy leállítják a terméktámogatást. Szóval a szokásos. Felültetnek még pár ezer (száz?) embert a szopórollerre. Ugyan ezt csinálták a Kinectnél is.
Az a gond, hogy sokáig kitart a cégvagyon. De ott szeretnék lenni amikor tönkremennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest