- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Istvan25
senior tag
Idol 5 nem lesz? Jobban érdekelne mint a hulladék winfos
-
mrThomi
addikt
Ertem, koszi a valaszokat. pedig folcsillant a szemem a win10 hallatan, de akkor hanyaholom a temat. minden jot
-
M5Norbi
őstag
Ez meglepett. W10-es telefonra nem számítottam.
De azt gondolom akinek bejött és hiányolt már egy újabb készüléket az most örülni fog neki.
Nem állítom hogy sorbanállás lesz érte de szvsz van célközönsége. -
Random DS
kezdő
Én örülök neki azért
A céges 650-em még mindig tök oké, fürge, szép, és imádom. Viszont a személyes 535-ösömön már érezni a kort. Nem annyira, hogy használhatatlan lenne, de azért lassult az idők során. Na meg a 8 giga belső memória rendkívül kellemetlen update-eknél, mikor a rendzer maga 5-6 gigás
Eddig 950-en vagy XL-en gondolkodtam, de lehet ez lesz belőle. Mondjuk a 600 euró tényleg kicsit vaskos, de ha lesz szolgáltatói kínálatban is, simán beruházok egyre egy 2 éves hűséggel
A negatívoknak meg annyit, hogy a Windows telefonon kb 4-5 éve "halott" (legalábbis azóta folyamatosan hangoztatják egyesek), mégis még mindig itt van -
-
Petester
senior tag
válasz
tomboy0013 #40 üzenetére
Az a 0,3% nem a tavalyi utolsó negyedévi globális eladás az okostelefon piacon?
Így a 0,3 % ez esetben új userek, nem? -
Ádám16
addikt
Rossz lóra tett az Alcatel, szerintem.
Pedig mekkora híve voltam ennek a mobil op.rendszernek, Istenem... -
A telefon szép ,az ara annal kevésbé ,akkor mar inkább a 950 ami jóval ez alatt az ar alatt teljesít,jövője meg úgy sincs a w10m-nek,az rs3-at még megkapja elvileg 2018-ban es utána jon a sp windows on arm az ms új próbálkozása...
scyllarus
Csak óvatosan a messenger indulási tempójával,mert az i7 blackbox edition procira van optimalizálva.mrThomi
A rendszerrel mar nem lenne gond ,most mar elég stabil,a gondot azt jelentette hogy sokáig tartott mig eddig eljutott,az ms kivonult a hw gyártásból igy lényegében se új keszulekek se marketing ,ez által folyamatosan apadó felhasználói bázis,új appok nem jelennek meg a platformra,a regiek között is már már kirívó esetnek számít ha jonnek frissítések,új funkciok.Zeratul
A surface nem tovább viszi a w10m-et ,hanem megint egy új próbálkozás lesz a win10 on arm képében.Az Alcatel jobban járt volna ha a szervizeiben a w10m-et lecsereli droidra,úgy kisebb készlet maradna a nyakukon...
takacsbotond
Lényegében halott a w10m ,csak még nem kapcsolták le a lelegezteto gépről,hordágyon viszik hamvasztaniMielőtt leoltana valaki w10m-et használok 735-on ,nincs bajom vele, de azzal tisztában vagyok hogy itt már sok babér nem terem..
-
Pearce
aktív tag
válasz
takacsbotond #39 üzenetére
Akkor lesz halott, ha az MS már nem fogja frissíteni. Ott még azért nem tartunk, a Creators Update-t megkapja, aztán hogy az őszi frissítéssel mi lesz, az már érdekesebb.
-
tomboy0013
veterán
válasz
takacsbotond #39 üzenetére
Meg van 0,3%-nyi felhasznaló a piacon aki ilyen telefont használ így még nem halott, de egyébként már kiadta a lelkét és a purgatóriumban csücsül várva a végső nyughelyére.
-
takacsbotond
őstag
Akkor most mégsem halott a Windows Mobile?!
-
tomboy0013
veterán
Sokat érnek vele, ha addig a mobilalkalmazások kikopnak a Windows-ról. Continuum-mal lesz csak értelme használni. Annak meg megint semmi haszna ha kell még egy mobil kütyü is a sztenderd mobil felhasználásához. Ennyi erővel legyen egy Win-es tablet meg egy normális okostelefon és még azzal is olcsóbban ki fogsz jönni mint ezzel a bohóckodással. Nem lesz itt semmilyen Surface phone, ezt a MS is tudja. Attól, hogy egy koncepciót mutogatnak egyáltalán nem biztos hogy meg is valósítják. Láttuk már ezt párszor a MS-tól. Beismerték hogy bukták a mobil szegmenst, ezek után elég idióták lennénk pénzt feccölni az egészbe. Kis Tab lehet lesz, de az valódi okostelefonnak alkalmatlan lesz, ahogy már ma is azok a W10-es telók.
-
hito
nagyúr
És ki mondta, hogy droidnál is megengedem magamnak/a készüléknek ezt a luxust?
Csak mivel ott tudok mire váltani, WM vonalon pedig vagy 950XL vagy semmi, így a WM esetében ez az egész platform elhagyását jelentette. Itt nem készüléktámogatás megszüntetéséről van szó bizonyos gyártóra korlátozva, hanem platform szintű vergődés, döglődés van. Google-tól valahogy ilyen bejelentésre nem nagyon számítok az androiddal kapcsolatban
-
flatline#2
tag
Szia,
Szerintem semmi baj nics a koncepcióval a baj csak az, hogy az elmúlt évek és a saját tapasztalataim szerint ez továbbra is csak koncepció marad.
Annyira szerettem volna, ha ez működik. Volt egy 930-am, kb 1 hónapja adtam el és lett helyette egy Huawei P9. Nem mondom, hogy sokkal többre használom, mint a 930-at használtam, de itt most nem kell se nekem, se a telefonnak nagyon gondolkodni ha akarok valamit, mert van amit szeretnék és meg is csinálja (hétköznapi felhasználás) Plusz a végére nekem a 930 elég lassú lett. Értsd: messenger kb 15 sec volt amíg betöltött, na meg volt 1-2 gyerek betegsége.Amúgy a kameráját a jelenlegi telefonmnak bármikor elcserélném a 930-as kamerájára.
Szóval, szépen hangzik, de ez már csak így megy évek óta.
Ígérem, ha egyszer elindul valamiért az, hogy lesznek appok (nem ilyen second hand), akkor ismét beállok a sorba, mert a potenciál mai napig ott lenne, csak hát ezt mondogatjuk már az utóbbi 2-3 évben. -
tatararpad
őstag
-
janeszgol
félisten
Nem drága ez 600 euróért? Aki wp-s telefont akart venni, az már vett.
-
Matada2.3
veterán
Gyönyörű, esetleg még akkor lett volna bármi esélye, ha akkor árusítják errefelé, amikor igazából megjelent.
-
hibavissza
veterán
Amíg van a partnereknél raktáron készülék addig nem jelentik be, hogy leállítják a terméktámogatást. Szóval a szokásos. Felültetnek még pár ezer (száz?) embert a szopórollerre. Ugyan ezt csinálták a Kinectnél is.
Az a gond, hogy sokáig kitart a cégvagyon. De ott szeretnék lenni amikor tönkremennek. -
Postas99
senior tag
Ennyi pénzért senkit nem fog érdekelni.
Kb 40-50e Ft-ért vállalható kategória lenne. Még meg is venném. A baj, hogy az MS nem hiszem, hogy sokáig támogatná ezt a modellt.
-
törölt tag
Behoznak vagy hármat majd, annyit még talán meg is vesznek.
(#22) mrThomi: Koncepció szinten szerintem semmi komoly probléma, sőt, viszont a kis felhasználói bázis, a kevés app és főként a Microsoft töketlenkedése kinyírta a platformot.
(#24) RaveForce: Vagy olyan jól ment az Egyesült Államokban, hogy itt is bankot akarnak robbantani vele
-
RaveForce
veterán
A nyugati vilagban a kutya nem vette azt a kis legyartott készletet, igy most utolag probalnak keleten tul adni rajta...
-
jorgoszka
tag
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
Tökéletesen egyetértek, én is majd 1 éve hagytam el a süllyedő hajót, pedig imádtam a zöld Lumia 830-ast.
-
mrThomi
addikt
Valaki fel tudna vilagositani arrol hogy mi a baj a windows mobile koncepcioval ?
-
.Szaki.
addikt
A Smart 7-ről olvastam a cikket, az valóban jó lett, tetszett is, de amiket itt bemutattak az utóbbi pár napban nem továbbra sem tudtak meggyőzni arról, hogy tudnának bármi értékelhetőt letenni az asztalra '17-ben. Kuka egytől egyig az összes, ez meg a platform miatt helyből hulla. A tabomból kiindulva (igaz azt egy éve vettem) pedig a "soha többet nem veszek Alcatelt" mondatot még sokáig fogom magamban mormolni.
-
Zoli133
addikt
Nekem tetszik, most, hogy megtörtem a 950-et még az is lehet hogy ez lesz az utódja.
-
scyllarus
veterán
"a négy Kryo magot tartalmazó Snapdragon 820-as SoC is, amelyhez 4 gigabájt rendszermemória jár"
Akkor ezen lehet, hogy kevesebb, mint 10 másodpercig tart, amíg elindul pl. a Messenger -
-
hito
nagyúr
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
Én csak néhány hete hagytam el a süllyedő hajót, de vérzik miatta a szívem
Nagyon szerettem a 950XL-emet, sőt imádtam. De nem akartam megvárni azt a MS bejelentést, ami miatt egy pillanat alatt a zsebemben lévő 80eFt-os telefonból 35eFt-os készülék lesz. Gondoltam addig adom el, amíg még kapok is érte valami pénzt.
-
lezuvius
őstag
A kulseje nagyon tetszik de a WP miatt sajnos halvaszult otlet volt kiadni
-
batai15
félisten
Ez most trollkodás, de nem úgy van hogy kb halott a win 10 mobilra?
Merész az alcateltől hogy pénzt feccölt ebbe a rendszerbe -
-
moleculez
veterán
Nagy MS fan voltam régen, volt Lumiám 925-930. De leszálltam a vonatról, mikor láttam, hogy nincs sín.
Új felhasználót esélytelen hohy szerezzenek, a régiek meg előbb utóbb feladják.#10, ha csak a 2 rendszert magában hasonlítjuk össze, igazad lehet. De egy W10-es telefont szinte(!) csak arra tudod használni amit out of the box tud, mert nincsenek alkalmazások mögötte, amik meg vannak azt hagyjuk.
De ebbe nem is érdemes belemenni nagyon mélységeiben. A két pure rendszert viszont össze lehet hasonlítani, van értelme. -
AS
félisten
Még mindig nagyon szép ez a forma . Idol 5 is lehetne simán androidal ...
-
Pjotr
senior tag
Néha megnézem hogy áll a win 10, de úristen, a nougathoz képest, de ios-t is írhatnék, fényév távolság... Nincs érv mellette.
-
papi77
addikt
válasz
tomboy0013 #4 üzenetére
"A telefon meg nem kérdés, hogy bukni fog."
Sajnos necces,hogy így lesz!
-
LilProphet90
senior tag
A szín meg a hátlap nagyon S7-re hajaz, de amúgy jól néz ki, az Idol 3 is mutatós készülék volt.
Valószínűleg ezzel már jobban megy a Continuum, L950 egy perc alatt felmelegedett aztán már használhatatlan kategória volt. Biztos lesz rá érdeklődés, csak sorbanállás nem.
-
tomboy0013
veterán
Nagyon sok értelme van kiadni ezt a telefont azután, hogy már a 950 gyártását is abbahagyták. A MS gyönyörűen kinyírta a saját platformját, 2 éve még nagy reményeket fűztem a W10-hez, de már egy éve leszálltam a süllyedő hajóról és azóta is drasztikusan romlott a helyzet. A rendszer alapkoncepciója nekem nagyon bejött, de a fejlesztés üteme és minősége kritikán aluli és szégyen egy akkora cégtől mint a MS.
A telefon meg nem kérdés, hogy bukni fog. -
forgonati
őstag
Vajon mennyit fognak eladni ebből? Kuriózum lesz a W10 telefon lassan már...
-
Laca7601
tag
Isten nyugosztalja.
Miért erőltetik ezt a vonalat még mindig? -
pit stop
addikt
Nem számítottam rá, hogy jön még win10-es telefon, ha már MS nem erőlteti meg magát. Változatosságnak jót tesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Diablo IV
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest