- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerati 1
újonc
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Kedves Érdekeltek!
A hozzászólásokat olvasva leírom a véleményemet.
Nos én megvettem a P10+ -omat, 4 napja barátkozom vele.
Összegezve nagyon megvagyok elégedve vele, 100 pontból 91-93 -at adok neki. Csak azért nem 100-at,
mivel az akku bírhatná tovább is. Igaz egész napos (10 órás) full világosított kijelző mellett szabadban napfény alatt használás után (játék-net-zene) még mindig 20 százalék fölött volt. Ha azt vesszük hogy teljesítményleadás, azért ez is szép teljesítménynek mondható. A másik viszont fájóbb mínusz a saját rádió hiánya. Eddig minden készülékemben volt, tehettek volna ebbe is.
Ezt a két dolgot leszámítva (az első nem is annyira rossz), minden okés vele.
És most pár hozzászólónak válaszolnék:T. bali!
A telefonok nagyságát erősen befolyásolja az adott gép tudása. Ezzel együtt a P10+ jó egykezes teló, csak a játékhoz kell kettő. Ha kis telefon érdekel ajánlom a motorola v2-t, régi, szép, és pici kagyló teló, nyakláncmedálnak is megfelel. Kisebbet ne akarj mert belecsúszik a füledbe és a doki fogóval húzza majd csak ki.T. Pirosribizli!
Fényérték ide, vagy oda, bizony próbáltam sötétített szobában, éjjel utcán, vakuval és anélkül, 95%-ban tökéletes képeket kaptam.T. Inkvizítor!
Nem lesz bukás. Az 5.5 -öt csak a 10 colos tabletemhez és a számítógépeimhez mérve érzem kicsinek. Na meg mivel a 49 éves korom okán már az aggkori gyengén látás is érint, most már azért kis betűkhöz kell a szemüveg, ezért a film nézéshez ezen a telón persze szintén használom. De ha te nem vagy érintett eme aggkori gyengén látásban, akkor nem fogod a P10+ -ot kicsinek látni.
A G6 5,7 (14,478 cm) P10+ 5,5 hüvelyk (13,97cm) a képernyőt tekintve. Ugye ha ezt végig gondolod, fél centi különbség miatt már nem érzed annyira nagyon gyengének az P10-et.
Az S8+ 6,2 (15,748 cm) nézve a különbség nagynak is tekinthető, 1,5 cm. Csak az a gond hogy ez egyrészt a kezelés kárára megy.(kényelmetlen az ujjlenyomat olvasó helye, és már nem tekinthető egykezes készüléknek, ráadásul eléggé csúszós a teló, állandóan félnék hogy elejtem és eltörik), másrészt mivel edge működik rajta nem teheted tokba. A P10+ nem edges, de még így is a silicontokot arrább kell néha húznom az oldalán mondjuk egy mappaáthúzás esetén.
Így aztán azt kell mondjam a nagyobb készülék kisebb vagy ugyanakkora képpel felhasználóbarátabb.
A vízállóságról csak azt tudom, hogy 2x eláztam vele a 4 nap alatt, csorgott némi víz rajta, kutya baja.Jóbarátom S8+ -t vett, beteszteltük együtt a 2 telót (játékok, fényképezés, egyéb dolgok). Azt kell mondanom a processzorok nagyjából ugyanazt nyújtották, a kép élesség ugyanaz, színtónus játékoknál a P10+ nál talán kicsit hidegebb, de kinek mi tetszik. Ellenben a P10+ 2Gb-al több munka ramot kapott (6Gb, emiatt némileg gyorsabb az S8+ -nál némely alkalmazásban), és dupla akkora belső memóriát (128 Gb). Mindenképpen jó választás annak aki csúcskészüléket akar, ajánlom mindenkinek.
Attila
-
törölt tag
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Ideje lenne gondolkozni, nem csak a marketing maszlagot benyelni. Attól mert ugyan akkora készülékházban nagyobb kijelző lesz, könnyebben éred el a statusbart, mint egy kisebb kijelzőn? Ha a készülékház számítana, nem adnának el évente 100+ millió iphone-t. 6,2 col 6,2 marad az S8 házában is és egy 20centi*10centis házban is.
-
tothjani81
senior tag
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Akinek nagyobb kell itt a Mate 9
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy nem mindenki vesz pingpong ütő méretű telefont, mert nem biztos hogy kényelmes neki, pl. nekem is 5,5"-nál van a határ, ennél nagyobb már számomra kényelmetlen, és zsebben sem kényelmes hordani.
-
MMMMMM
tag
válasz
Inkvizitor1 #3 üzenetére
Vizlepergető mindket keszulék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest