Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Reménykedtem, hjogy nem hozzák előre az ujjelnyomatolvasót, de hiábavaló volt, nekem is ez lett volna a leendő telefon, vagy a p10lite, de nincs para, mert egy valag honor/huawei alternatíva maradt.
A telefon tudása sem rossz, a leolvasót leszámítva nagyon tetszik. Az a kék szín még mindig üt.
Illetve megesküdnék, hogy külföldi lapokon azt olvastam, hogy csak a plus lesz cseppálló, de nem 100.Élőben néztem (legalábbis próbáltam) a konferenciát, de az előadó annyira nem tudott angolul beszélni, hogy érthetetlen volt a streamen, folyamatosna szünetet tartott, tiszta halandzsának tűnt, kicsit gáz volt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest