- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
djnice
veterán
Van már valakinek? Kíváncsi lennék a magyar tudására
A google fordítót mindenesetre lenyomja mint a sz*rt: [link] -
slimshady
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy valóban sokkal jobb-e a mikrofonok minősége, mint egy közép vagy inkább felsőkategóriás telefoné.
-
.nl
újonc
Az élet úgy hozta, hogy a Travis kitalálóit személyesen ismerem és sokat beszélgettem velük a termékről.
A Travis az alábbiakban más, mint egy sima fordító app:
• Egy eszközben integrálja az egyszerű fordító alkalmazások előnyeit. 80 nyelvet képes oda-vissza fordítani.
• Az eszköz 100%-ban a személyes beszélgetések, kapcsolatok elősegítésére lett tervezve.
• Nem kell a telefonunkkal babrálni, csak egy gombnyomás és a Travis máris működik.
• A beépített magas minőségű mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy az eszközt kényelmesen használjuk nem kell közel tartanunk a szájunkhoz és mások arcába nyomni.
• Offline 20 nyelv elérhető
A Travisnek fontos a magyar felhasználók véleménye és támogatása, hogy a szolgáltatásukat fejleszteni tudják és elérjék céljukat. Aki részese akar lenni ennek az folyamatnak az klikkeljen a következő linkre travistranslator.com/launch -
pusszycat
nagyúr
Ilyen app-om van Voice interpreter a neve ugyanezt tudja.
-
borbastomi
csendes tag
Valószínűleg a 2 másodperces válaszidőt egy sima Androidos app-pal nem tudták volna megoldani, mert nem tudnák optimalizálni a kismillió hardverre megfelelően.
Ha pedig anyagi oldalról nézzük, akkor egy app-ért senki nem fizetne 100+ dollárt, viszont a HW-rel egybekötve(ami a gyártónak valószínűleg filléres plusz költség), már lehet hogy kiadnak az emberek érte ennyit. Plusz előny, hogy így akkor nem a telefon merül a fordítás miatt.
-
M5Norbi
őstag
Kíváncsi vagyok mikor lesz ez vagy ennek megfelelő cucc olyan jó mint valami sci-fi filmben.
Amikor teljesen kiváltja a nyelvtanulást.
Mert nyilván ez a jövő csak kérdés mikor jutnak el odáig. -
L1MaT
tag
Hát kíváncsian várom majd a fejleményeket, hogy mennyire lesz használható. 200 euróért talán már kicsit sok de ha tényleg jól működik akkor bevállatható.
A hardver részét én se értem hiszem bármelyik mobiltelefon kitudná váltani és máris lehetne faragni az áron.
Majd meglátjuk mi lesz belőle
-
pusszycat
nagyúr
Mindig meg van az esély, ha félre fordít valamit, akkor futás...
-
Matada2.3
veterán
Kár, hogy nem tudtátok kipróbálni. Én csak akkor hiszek az ilyen fordító eszközöknek és a pontosságuknak, ha a saját fülemmel hallom..
-
BalanceR
addikt
Csak azt nem értem, ehhez minek hardver?
Zajszűrős mikrofon oké, de ez a középkategóriás okostelóknál már alap... -
dlaj
őstag
A Google fordító app-ja is így működik.
-
Mr.Silkó
veterán
Na ez okos dolog, bár picit drága az induló ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Linux kezdőknek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Filmvilág
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest