- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz768_
tag
Valaki tudja mikor lehet kapni Magyarországon?
-
mackoapo11
aktív tag
Ez igen,király készülék lett mind a kettő.Ha megnézzük ezért az árért mit ad más nagy gyártó.....
-
krisz768_
tag
Sziasztok! Kapható lesz a Telekomnál?
-
H.Istvan25
senior tag
Németországban már árulják, 299€-ért
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #44 üzenetére
Azért mondasz ám vad dolgokat!
Idol 3 közel Boosound szintű a 4 meg még is haladja.
Ha ezt egy M7-8-9 fórumban előadnád ízekre szednének de minimum hülyének néznek. A fenti állításod alapján jogosan! -
H.Istvan25
senior tag
Elvileg júniustól kapható lesz az Idol 4 függetlenül 100 ezerért, és a Vodánál is lesz
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszik, de kompakt méretben még jobban tetszene.
-
Ricardo
titán
Ez pofás lett. Mondjuk én a nagy testvért nézném meg élőben.
-
Peat;)
veterán
Beleolvastam az előd topikjába, lehet itt drága samsungozni meg stb de minőségben még mindig érzek kis hátrányt a kínaiak oldaláról. Akik évente cserélgetik a telefont azoknak nagyon jó opció a kínai, legyen az közép vagy felső kategória, de akik szeretik ha hozzájuk nől egy eszköz...azoknak kevésbé saját és fórumban olvasottak alapján. Hosszútávon szoktak előjönni hülyeségek, most épp kijelzővel adódtak gondok elődben. Most ezek után miért venné meg nyugodtan az ember az utódot?
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
H.Istvan25 #35 üzenetére
Készséggel hiszek neked, csak itt szól mellettem egy JBL Clip 3 wattal szintén, és hihetetlen, milyen hangos tud lenni ez a kis izé. Oké almát a körtével, de egy telefonba szvsz sok ennyi. Meglátjuk.
-
Mr.Silkó
veterán
Szimpatikus készülék, bár úgy érzem, hozzánk VR nélkül, kevesebb RAM-mal érkezik, de legalább vélhetően drágábban is. Sajnos.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Den Hadnagy #34 üzenetére
Nem hiszem, hogy túlzás. Az Idol 3 is kegyetlen hangos két hangszóróval, ezen pedig négy van
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagyon pofás, az ára sem vészes. A JBL hangszórók bizakodásra adnak okot, de a 3+ wattot kicsit túlzásnak érzem. Már csak a szoftveres hátteren nem szabad elcsúszni.
-
Ricardo
titán
Pofás darab. majd a teszteken kiderül mire elég benne a vas. Mindenesetre az irány jó.
-
rdt89
addikt
A legjobban a JBL teljesítménye érdekel a Boomsoundhoz képest, bár volt már régen is az Alcatelnek 3D hangzásos telefon megoldása (3 hangszóróval), engem érdekel ez mit fog szólni.
-
callmeakos
veterán
Nagyon tetszik, de ez az Idol 3 után már nem igazán lep meg
-
Csarli85
aktív tag
Nagyon jónak tűnik specifikáció szerint. Nem is néz ki rosszul.
-
-=ZsocC=-
tag
A google-nek
CARDBOARD
nevű "szemüvege" létezik. Ezt már Bog is BOX-nak mondta a legutóbbi rádiós szenzor adásban. -
judas13
addikt
Kihagyós de ha valakinek kb kiló környékén v afölött majd megéri ez vigye-vegye.
-
prolad
addikt
Nem rossz,de nem értem miért kellett 5 inch fölé menni,arra ott a 4s.
-
Szép a kialakítása de az S kivitel jobban érdekelne. Igy inkább azt olvasóm el.
-
janeszgol
félisten
Szép telefon. Kár volt a méretét megnövelni. Pláne azért ökörség, mert ott a 4s 5.5 colon. A kettő között van 0.3 col difi. Ha a cég működése is ennyire logikus, akkor meggondolnám a tőlük való vásárlást.
-
Almonen
aktív tag
Jól van.. de Pop S9 után még 1x nem adok ki egy fillért sem Alcatelre. Akinek nem számít a pénz, vegye.
-
Halkow.
senior tag
Én igazán nem bánnám ha ez történne a közeljövőben, sőt díjaznám! persze ésszerű árazással karöltve.
Hogy miért nem gyárt igazi flagship-t ?
Talán azért mert Hungarisztánt nézve, a nép többségének Samsung meg epöl kell, még a csöveseknek is.
Igaz valamilyen szinten többet nyújtanak mint egy alca, de azért évről-évre egyre telítődik ez a multimédiás szakadék szerintem.
Mellesleg a felhasználók többsége azt se tudja milyen jót tudd a telefonja amit xy-nem, akkor hogyan magyaráznád meg nekik, hogy az Alcatel idol 4-4s is van olyan jó mint egy kétszer annyiba kerülő Samsung?
#20 ) Hullajelölt: köszönjük emese!
1.újat régihez nem hasonlítunk
2. Az üveg hátlap és a Boomkey.... Egetrengető copy mi?
De azt észre se veszed, hogy a design az bizony egyedi. -
Matada2.3
veterán
Pár dolog: Az aksi azért nem a legnagyobb, a 617-ben lévő 405ös adreno pedig tapasztalatom szerint kevés lesz a FullHD-hoz, bár lehet ezen a 6.0 segíthet. Minden esetre a formaterv gyönyörű, a hangszórók királyak, az árazás lesz a kulcs.
-
Szilofon
aktív tag
Ez sem rossz ,de a 4s jobban tetszik. Kár hogy nálunk nem marad a sima 4 77000forintba. Szerintem vinnék.
-
M5Norbi
őstag
Korrekt cuccnak tűnik.
Ez a tudás már szvsz a legtöbb embernek bőven.elegendő. -
Halkow.
senior tag
Mert akkor jócskán vastagabb lenne az árcímke.
A hátlap úgy látom üveg vagy plexiből készülhetett.
Ez a soc egyébként sajnálatos módon kicsit kevés egy 1080p-s kijelzőre számomra, és irDA is 2ft-os dolog az is kerülhetett volna a motorháztető alá.Ha maradt volna 5"-on HD-n akkor sokkal jobban jártunk volna szerintem.
Az Idol 4s - gondolom 100-k nál startol... Az már jobban hangzik, csak kérdés mennyire lesz tégla.
-
"szerencsére a microSD (maximum 512 gigabájt) bővíthetőség sem maradt el"
Megnyugtató,csak egy 512gigás kártya sokkal többe lenne mint maga a teló! -
legiaap
félisten
Miert nem tudtak legalabb egy snapi 808-ast beletenni?
Ezt leszamitva tetszik. -
draco31
veterán
Pár éve nem az volt, hogy az alcatel név fog eltűnni, és onetouch marad?
-
törölt tag
Az a kerek gomb nagyon kellett az oldalára
Meg a hátulja és az előlap alsó-felső méretes kávája sem tetszik, bár ez lehet élőben jobban fog mutatni. Szerintem az Idol 3 széria szebb volt. A belső viszont rendben van, ezt a hardvert kérném az Idol 3 5.5 készülékházában
-
Csapoati
nagyúr
Meglehetősen jónak tűnik, bár kicsit talán túl sokat nőtt, 4,8-5" környékén kompaktabb lehetett volna.
-
Garadow
csendes tag
"Külső tekintetében több hasonlóság is felfedezhető a tavalyi generációval: továbbra is megmaradt a forgathatóság, vagyis a felül és az alul található, a cég szerint akár 3,6 wattos teljesítményre képes JBL hangszórók egyúttal beszélgetési mikrofonként is szolgálnak..."
Ez a mondtad eléggé összevisszaság. A cikkből még kimaradt hogy ezekből a hangszórókból nem csak elöl található egy pár, hanem hátulra is elhelyeztek egy párt a jobb hangzásélmény eléréséhez.
-
Quqesz
nagyúr
Egész pofásak lettek(4s meg snapi652 chipet kapott)! Kifejezetten tetszenek.
-
gerii
addikt
77k-ért még jó ára is lenne, de ennél drágábban már nem biztos hogy kelendő lesz.
A onetouch elhagyásához is kellett 15 év, de végre eltűnik. -
Legendd
senior tag
válasz
H.Istvan25 #3 üzenetére
Majd lesznek, az MWC kiállítják, itt nagyon kevés volt a fény és millióan álltak körülötte egy elég kicsi helyen összetömörülve.
-
H.Istvan25
senior tag
A 4S-ről nimcsenek képek? Mert engem inkább az érdekelne
-
Örni
senior tag
Okvetlenül meg kellett növelni a méretet, nehogy már 4.7" maradjon... Amúgy tetszős masina.
-
H.Istvan25
senior tag
Király
. Nem akarom az Idol 3-at lecserélni, de lehet az lesz
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó újdonsága továbbra is megnyerő formatervvel rendelkezik, megmaradt a forgathatóság, hardveres téren pedig sokat fejlődött, ráadásul jár hozzá VR-élmény is.
- Érkezik a Moto G56, mindent tudunk róla
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest