- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Akciófigyelő: Február 16-ig kedvezményes áron három HMD mobil
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz768_
tag
Valaki tudja mikor lehet kapni Magyarországon?
-
mackoapo11
aktív tag
Ez igen,király készülék lett mind a kettő.Ha megnézzük ezért az árért mit ad más nagy gyártó.....
-
krisz768_
tag
Sziasztok! Kapható lesz a Telekomnál?
-
H.Istvan25
senior tag
Németországban már árulják, 299€-ért
Huawei Mate 9
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #44 üzenetére
Azért mondasz ám vad dolgokat!
Idol 3 közel Boosound szintű a 4 meg még is haladja.
Ha ezt egy M7-8-9 fórumban előadnád ízekre szednének de minimum hülyének néznek. A fenti állításod alapján jogosan!P50 pro/Honor 200 pro
-
H.Istvan25
senior tag
Elvileg júniustól kapható lesz az Idol 4 függetlenül 100 ezerért, és a Vodánál is lesz
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 9
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszik, de kompakt méretben még jobban tetszene.
-
Ricardo
titán
Ez pofás lett. Mondjuk én a nagy testvért nézném meg élőben.
-
Peat;)
veterán
Beleolvastam az előd topikjába, lehet itt drága samsungozni meg stb de minőségben még mindig érzek kis hátrányt a kínaiak oldaláról. Akik évente cserélgetik a telefont azoknak nagyon jó opció a kínai, legyen az közép vagy felső kategória, de akik szeretik ha hozzájuk nől egy eszköz...azoknak kevésbé saját és fórumban olvasottak alapján. Hosszútávon szoktak előjönni hülyeségek, most épp kijelzővel adódtak gondok elődben. Most ezek után miért venné meg nyugodtan az ember az utódot?
[ Szerkesztve ]
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
H.Istvan25 #35 üzenetére
Készséggel hiszek neked, csak itt szól mellettem egy JBL Clip 3 wattal szintén, és hihetetlen, milyen hangos tud lenni ez a kis izé. Oké almát a körtével, de egy telefonba szvsz sok ennyi. Meglátjuk.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Mr.Silkó
veterán
Szimpatikus készülék, bár úgy érzem, hozzánk VR nélkül, kevesebb RAM-mal érkezik, de legalább vélhetően drágábban is. Sajnos.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Den Hadnagy #34 üzenetére
Nem hiszem, hogy túlzás. Az Idol 3 is kegyetlen hangos két hangszóróval, ezen pedig négy van
Huawei Mate 9
-
Den Hadnagy
senior tag
Nagyon pofás, az ára sem vészes. A JBL hangszórók bizakodásra adnak okot, de a 3+ wattot kicsit túlzásnak érzem. Már csak a szoftveres hátteren nem szabad elcsúszni.
"Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."
-
Ricardo
titán
Pofás darab. majd a teszteken kiderül mire elég benne a vas. Mindenesetre az irány jó.
-
rdt89
addikt
A legjobban a JBL teljesítménye érdekel a Boomsoundhoz képest, bár volt már régen is az Alcatelnek 3D hangzásos telefon megoldása (3 hangszóróval), engem érdekel ez mit fog szólni.
-
Nagyon tetszik, de ez az Idol 3 után már nem igazán lep meg
All→M8
-
Csarli85
aktív tag
Nagyon jónak tűnik specifikáció szerint. Nem is néz ki rosszul.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
-=ZsocC=-
tag
A google-nek
CARDBOARD
nevű "szemüvege" létezik. Ezt már Bog is BOX-nak mondta a legutóbbi rádiós szenzor adásban.javíts ki nyugodtan ha tévedek! :)
-
judas13
addikt
Kihagyós de ha valakinek kb kiló környékén v afölött majd megéri ez vigye-vegye.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
prolad
addikt
Nem rossz,de nem értem miért kellett 5 inch fölé menni,arra ott a 4s.
-
Szép a kialakítása de az S kivitel jobban érdekelne. Igy inkább azt olvasóm el.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
janeszgol
félisten
Szép telefon. Kár volt a méretét megnövelni. Pláne azért ökörség, mert ott a 4s 5.5 colon. A kettő között van 0.3 col difi. Ha a cég működése is ennyire logikus, akkor meggondolnám a tőlük való vásárlást.
-
Almonen
aktív tag
Jól van.. de Pop S9 után még 1x nem adok ki egy fillért sem Alcatelre. Akinek nem számít a pénz, vegye.
-
Halkow.
senior tag
Én igazán nem bánnám ha ez történne a közeljövőben, sőt díjaznám! persze ésszerű árazással karöltve.
Hogy miért nem gyárt igazi flagship-t ?
Talán azért mert Hungarisztánt nézve, a nép többségének Samsung meg epöl kell, még a csöveseknek is.
Igaz valamilyen szinten többet nyújtanak mint egy alca, de azért évről-évre egyre telítődik ez a multimédiás szakadék szerintem.
Mellesleg a felhasználók többsége azt se tudja milyen jót tudd a telefonja amit xy-nem, akkor hogyan magyaráznád meg nekik, hogy az Alcatel idol 4-4s is van olyan jó mint egy kétszer annyiba kerülő Samsung?
#20 ) Hullajelölt: köszönjük emese!
1.újat régihez nem hasonlítunk
2. Az üveg hátlap és a Boomkey.... Egetrengető copy mi?
De azt észre se veszed, hogy a design az bizony egyedi.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Pár dolog: Az aksi azért nem a legnagyobb, a 617-ben lévő 405ös adreno pedig tapasztalatom szerint kevés lesz a FullHD-hoz, bár lehet ezen a 6.0 segíthet. Minden esetre a formaterv gyönyörű, a hangszórók királyak, az árazás lesz a kulcs.
Finn the human
-
Szilofon
aktív tag
Ez sem rossz ,de a 4s jobban tetszik. Kár hogy nálunk nem marad a sima 4 77000forintba. Szerintem vinnék.
[ Szerkesztve ]
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
M5Norbi
őstag
Korrekt cuccnak tűnik.
Ez a tudás már szvsz a legtöbb embernek bőven.elegendő.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Halkow.
senior tag
Mert akkor jócskán vastagabb lenne az árcímke.
A hátlap úgy látom üveg vagy plexiből készülhetett.
Ez a soc egyébként sajnálatos módon kicsit kevés egy 1080p-s kijelzőre számomra, és irDA is 2ft-os dolog az is kerülhetett volna a motorháztető alá.Ha maradt volna 5"-on HD-n akkor sokkal jobban jártunk volna szerintem.
Az Idol 4s - gondolom 100-k nál startol... Az már jobban hangzik, csak kérdés mennyire lesz tégla.
[ Szerkesztve ]
-
"szerencsére a microSD (maximum 512 gigabájt) bővíthetőség sem maradt el"
Megnyugtató,csak egy 512gigás kártya sokkal többe lenne mint maga a teló! -
legiaap
félisten
Miert nem tudtak legalabb egy snapi 808-ast beletenni?
Ezt leszamitva tetszik.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
draco31
veterán
Pár éve nem az volt, hogy az alcatel név fog eltűnni, és onetouch marad?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
Az a kerek gomb nagyon kellett az oldalára
Meg a hátulja és az előlap alsó-felső méretes kávája sem tetszik, bár ez lehet élőben jobban fog mutatni. Szerintem az Idol 3 széria szebb volt. A belső viszont rendben van, ezt a hardvert kérném az Idol 3 5.5 készülékházában
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Meglehetősen jónak tűnik, bár kicsit talán túl sokat nőtt, 4,8-5" környékén kompaktabb lehetett volna.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Garadow
csendes tag
"Külső tekintetében több hasonlóság is felfedezhető a tavalyi generációval: továbbra is megmaradt a forgathatóság, vagyis a felül és az alul található, a cég szerint akár 3,6 wattos teljesítményre képes JBL hangszórók egyúttal beszélgetési mikrofonként is szolgálnak..."
Ez a mondtad eléggé összevisszaság. A cikkből még kimaradt hogy ezekből a hangszórókból nem csak elöl található egy pár, hanem hátulra is elhelyeztek egy párt a jobb hangzásélmény eléréséhez.
Honor 6, H60-L04, EMUI 3.0
-
Quqesz
nagyúr
Egész pofásak lettek(4s meg snapi652 chipet kapott)! Kifejezetten tetszenek.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
gerii
addikt
77k-ért még jó ára is lenne, de ennél drágábban már nem biztos hogy kelendő lesz.
A onetouch elhagyásához is kellett 15 év, de végre eltűnik. -
Legendd
senior tag
válasz
H.Istvan25 #3 üzenetére
Majd lesznek, az MWC kiállítják, itt nagyon kevés volt a fény és millióan álltak körülötte egy elég kicsi helyen összetömörülve.
YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
H.Istvan25
senior tag
A 4S-ről nimcsenek képek? Mert engem inkább az érdekelne
Huawei Mate 9
-
Örni
senior tag
Okvetlenül meg kellett növelni a méretet, nehogy már 4.7" maradjon... Amúgy tetszős masina.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
H.Istvan25
senior tag
Király
. Nem akarom az Idol 3-at lecserélni, de lehet az lesz
Huawei Mate 9
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó újdonsága továbbra is megnyerő formatervvel rendelkezik, megmaradt a forgathatóság, hardveres téren pedig sokat fejlődött, ráadásul jár hozzá VR-élmény is.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget