- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Volt interjú a QC részétől és ott is elmondták, hogy kénytelenek voltak előjönni a 8 maggal pont az MTK miatt, mert az ázsiai piacon így versenyképesek. Mint látod a 820 már nem referencia ARM magokat használ és visszatértek a 4 maghoz. Amikor kijött az első 8 magos MTK akkor még azt nyilatkozták, hogy nem lesz 8 magos chip, de utána az igények miatt változtattak rajta.
Nézd még a kínai workshopokat. Ott is mit írnak ki rögtön? 4 mag, 8 mag stb. -
margithid
veterán
No igen, én mondjuk a saját igényeimet vettem figyelembe, nekem egy snapi 4XX sorozat bőven elég, nem játszom.
Tudom, nem lehet összehasonlítani androidot windows-zal, én csak arra próbáltam utalni, hogy ott bizony optimalizáltak.
De elismerem, hogy az android is fejlődik és egyre jobb, stabilabb lesz -
SkyLine3000
addikt
És mihez kevés telefonon 4 erős mag? Lg G3am van és eddig nem vettem észre, h kevés lenne a négy 2,5ghz-es, pedig van mit meghajtania.
Érdekes, szifonon is elég a két mág. Tudtommal a sd820 is csak 4 magos. Ha egy telefonon 8-10 mag kell, h normálisan használni lehessen, az már rég rossz... Itt jön megint elő, h milyen pazarló rendszer a droid. Könyebb belerakni 10 magot, mint optimizálni. -
margithid
veterán
Szeritnem bőven elég a 4 mag jelenleg, 2 gyengébb, sporolóssabb, alacsonyabb órajelen és 2 erősebb magasabb órajelen, ez utóbbiak csak akkor ha szükség van rájuk.
Win 10 alatt is elég, átlag felhasználásra egy i3, i5, nekem virtuális gépek mennek, 7 darab és az i7 4770-es prociterhelése kb 50%-on mozog.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy optimalizálni kell, nem X magos processzorral ámítani az embereket, hogy attól majd jó lesz. Ramból még oké, pakoljanak csak 3-4 majd 6-8 GB-okat, weblapok zabálják a Ramot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged