- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Igaz az, hogy a Vibe K5 nem kap mar Android 6 frissitest sem?
-
Vinous_89
tag
Nincs valakinek információja arra vonatkozóan, hogy mikor lehet hazánkban is megvásárolni?
-
mike1334
veterán
Hm, hogy "átjavítódott" a cikkben a RAM mérete 2 Gb-ra
-
GEPESZ66
veterán
Ez a K5-ös széria akkor tudja a B20 LTE-t?
Ha jó ára lesz nálunk, akkor jellemzői alapján nem rossz vétel szerintem. -
rdt89
addikt
Én sajnálom, hogy nem folytatják a Vibe Z sorozatot, mert a Z2 Pro-val iszonyat minőséget tettek le az asztalra, csak a támogatottság vérlázító, így elgondolkodtató, ha a csúcskészülékével ezt művelte, a lentebbi szegmenst mennyire támogatja...
(egyébként a Z2 Pro az egyik legjobb telefon amivel valaha találkoztam)
-
pit stop
addikt
Az erősebb nagyon korrekt ajánlat lett. Szolgáltatóhoz is bekerül, akkor bestbuy lehet könnyen
-
SoulElter
csendes tag
Nem vagyok túl jártas a témában, ezek kb mikorra várhatóak magyarországon? Mert ez a Vibe K5 plus kifejezetten tetszik, és úgyis kellene egy új telefon.
-
mike1334
veterán
Na igen az is egy megoldás, de a garancia fájó pont sokaknak. Tudom az is működik, de sok idő és sokan meg se próbálkoznak. Plusz a Meizu, Xiaomi, Dogee trióban sincs tudtommal ilyen áron 3 gb-os teló. Persze lehet tévedek, annyira nem követem nyomon, csak a Redmi 3-at nézegetem, hogy mikor lesz hazai garival (elvileg pár hét) és mennyiért.
-
DemonDani
addikt
Minden más forrásban 2 GB RAM szerepel egyébként.
-
Beri78
őstag
hibátlan ajánlat
jönnek még itt jó telefonok, korrekt áron -
Szilofon
aktív tag
Ezért az árért nagyon megéri ilyen belsővel.A külső sem rossz
-
Wesder
titán
Na haladunk... Év végén ilyen telefont fognak 80$-ért hozzàd vàgni
Nem kell ide "Flagship", csak türelem
-
Aron1988
tag
Ja, a Nexus 10-nek 3 évesen, 135ezres sufnigaris áron fejezték be a forgalmazását, már a megjelenése napján is a felbontáshoz képest elavult processzorral. Hihetetlen, hogy 2016, és egy legalább FullHD felbontású, legalább 8 colos, márkás tablet sincs a piacon a 70-80ezres kategóriában, ami hozná a három éves G pad 8.3 kijelzőjét, és ár érték/arányát ebben az ártartományban.
-
gerii
addikt
Lassan tényleg felesleges lesz a 100k körüli kategória, mert olcsóbban is megkapja az ember ugyanazt.
-
mike1334
veterán
Én még mindig egy Nexus 10-et használok, és nem érzem a szükségét a lecserélésének. Minden megy, ami nekem kell, gyors, hatalmas az akksija. Egyedül a win tabletek láttán érzem, hogy jó lenne, de még nem érte el azt a szintet, hogy cseréljek.
judas13:
Most komolyan, hol kapsz ennyiért ilyen telefont? Megértem, Te kétszer ennyiért veszel telefont, de a szélesebb vásárlói réteg nem azokra ugrik. -
vlevi
nagyúr
Nekem ez a rész tetszik:
"A duó gyengébbik tagja a Vibe K5 ... 3 GB RAM és..."az LG Gpad 8.3 utódját keresem, de vagy hatszámjegyű árcimke, vagy 1280-as felbontás fogad. Ismerős a szitu. Tavaly ősszel kerestem tabletet, véletlenül keresztezte az utamat egy használt Lenovo Yoga tab 2, lecsaptam rá, mert más tényleg nincsen, csak a Samuk, mégsokkaldrágábban.
Egyébként a Lenovo tervez újabb tabokat, amik már sok újat nem adnak a korábbiakhoz képest, de legalább emberi áron várható.
Lenovo launches affordable TAB3 series -
atike
nagyúr
Anno majdnem Z2 Pro-t vettem a Mate 7 helyett... Nem is tudom. Nem bántam meg a döntésem, nagyon nem...
...és valahogy ezek a Lenovok sem győztek meg arról, hogy kellene bármelyik...
-
mike1334
veterán
A szolgáltatóknál nem hiszem, de annyira a többi forgalmazó se fogja megtolni az árat. Erre a piacra szánják, így mindenféle sufni gsm távolkeleti beszerzése nélkül hozzá lehet majd jutni. Így kicsit nehezebb fenntartani mesterségesen magasan az árát.
Bukk900: Én egyelőre a cikknek hiszek, ahol egy helyen hangzik el a 3gb és a kelet európa kifejezés
aztán meglátjuk...
-
Aron1988
tag
Igen, most már tabletből is jöhetne egy 3 giga + Full HD kombó 45ezerért! 3 éve az LG Gpad 8.3 utódját keresem, de vagy hatszámjegyű árcimke, vagy 1280-as felbontás fogad
-
Dave1984
őstag
Itthon biztos legalább a duplája lesz!
-
Ricardo
titán
Ez elég jól hangzik. Valóban jó ajánlat mindkét készülék. Ezek a vasak
ilyen áron.
-
mike1334
veterán
Wow 50e forint körüli ár és 3gb Ram és még csak nem is ronda? Egész jó kezd lenni a piac
Ja és persze (relatíve) csupasz droid, bár az 5.1 dolgot nem is értem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest