- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Tudom dinamikus ram, de akkor legalább a multitask legyen akadásmentes.
Ez így nagyon jól hangzik de a valóságban ez messze nem így van, mióta létezik android használom őket, sőt még romot is fejlesztettem a Moto Defy időkben, talán most jutottunk el arra a szintre hogy Android 6.0.1 alatt ez tökéletesen működik és ha szüksége van a telefonnak memóriára akkor csinál magának !
De akkor tisztázzuk a dolgokat, ez szépen működik "stock" Androidon (Nexus vonalon) na de amíg a gyártók a saját alkalmazásai (Bloatware) prioritást élveznek addig ez soha nem lesz az igazi, ott fút a háttérben legalább 30-40 olyan bloatware amit lehet hogy soha nem használunk, de a rendszer mégis a saját alkalmazásainkat lövi ki a háttérből és természetesen a Bloatware -t tartja a memóriában, ennek az a következménye hogy a multitasking elveszti a létjogosultságát, minek van egyáltalán benne ha a saját dolgainkat újratölti a rendszer ?
S6 -n én úgy kezdtem hogy ahogy kivettem a dobozból én legalább 30 olyan alkalmazást tiltottam le amit tényleg nem használok (rendszer alkalmazásokat nem lehet pedig ott is lenne mit letiltani), nem lehetne ezt valahogy inkább fordítva csinálni ? alapból minden legyen kikapcsolva és ha használni szeretném az egyes funkciókat akkor kérdezze meg a rendszer hogy bekapcsolom ezt a funkciót avagy sem ? de ahogy jelenleg működik a rendszer szerintem ez csak erőforrás pocsékolás ... de cáfoljatok meg nyugodtan !
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Acer notebook topic
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged