Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• w333

félisten

válasz Quqesz #32 üzenetére

Tudom dinamikus ram, de akkor legalább a multitask legyen akadásmentes.

Ez így nagyon jól hangzik de a valóságban ez messze nem így van, mióta létezik android használom őket, sőt még romot is fejlesztettem a Moto Defy időkben, talán most jutottunk el arra a szintre hogy Android 6.0.1 alatt ez tökéletesen működik és ha szüksége van a telefonnak memóriára akkor csinál magának ! :K

De akkor tisztázzuk a dolgokat, ez szépen működik "stock" Androidon (Nexus vonalon) na de amíg a gyártók a saját alkalmazásai (Bloatware) prioritást élveznek addig ez soha nem lesz az igazi, ott fút a háttérben legalább 30-40 olyan bloatware amit lehet hogy soha nem használunk, de a rendszer mégis a saját alkalmazásainkat lövi ki a háttérből és természetesen a Bloatware -t tartja a memóriában, ennek az a következménye hogy a multitasking elveszti a létjogosultságát, minek van egyáltalán benne ha a saját dolgainkat újratölti a rendszer ?

S6 -n én úgy kezdtem hogy ahogy kivettem a dobozból én legalább 30 olyan alkalmazást tiltottam le amit tényleg nem használok (rendszer alkalmazásokat nem lehet pedig ott is lenne mit letiltani), nem lehetne ezt valahogy inkább fordítva csinálni ? alapból minden legyen kikapcsolva és ha használni szeretném az egyes funkciókat akkor kérdezze meg a rendszer hogy bekapcsolom ezt a funkciót avagy sem ? de ahogy jelenleg működik a rendszer szerintem ez csak erőforrás pocsékolás ... de cáfoljatok meg nyugodtan ! :R

Új hozzászólás Aktív témák